Dues punyalades després de trencar una ampolla de vidre al clatell d'un jove de 32 anys al centre de Madrid, l'han deixat en estat greu i hospitalitzat. Els fets van succeir aquesta matinada, als voltants de les quatre, al carrer Montera, que uneix la cèntrica Gran Via amb la Porta del Sol. Un eix principal de la capital espanyola. L'agressió, segons han explicat testimonis presencials a diversos mitjans, estaria motivada per un robatori, concretament del telèfon mòbil de la víctima. L'home, després que diversos efectius del Samur-Protecció Civil van traslladar-se al lloc de l'incident i el van estabilitzar, va necessitar ser portat a l'hospital Gregorio Marañón de la ciutat per la gravetat de les ferides.

Eren dues persones, però una d'elles va ser la que li va trencar l'ampolla al clatell

La Policia Municipal de Madrid busca, en aquests moments, dos homes que presumptament van agredir durant una discussió (tot i que diversos testimonis han apuntat que es tractaria d'un robatori amb violència extrema) un altre de 32 anys aquesta matinada de divendres a la ciutat. Un dels individus va trencar-li una ampolla de vidre al clatell, per després realitzar-li dues incisions amb una brutalitat tal que va acabar sagnant per gran part del carrer. Els suposats atacants van fugir del lloc dels fets i, després de diverses perquisicions, els agents no han aconseguit enxampar-los, de moment.

Els investigadors intenten esclarir, també, el motiu de la abatussada. El jove va ser atès, primerament, per agents de la Policia Nacional i la Policia Municipal de Madrid. Els facultatius del Samur-Protecció Civil van acabar de tapar les ferides i el van estabilitzar, per ser traslladat d'urgència i en estat greu a l'hospital madrileny Gregorio Marañón. Els policies han revisat diverses càmeres de seguretat de comerços i d'una seu propera del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, però aquestes no van recollir l'atac. Els dos presumptes autors dels fets segueixen en cerca i captura.