Macrooperatiu policial contra el tràfic de drogues: els Mossos d'Esquadra ja han fet 47 escorcolls i han detingut, almenys, trenta persones.

Macrooperatiu contra el tràfic de cocaïna i marihuana

Aquest dimarts al matí els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un operatiu contra el tràfic de cocaïna i marihuana. De moment, ja han fet 47 entrades a diferents domicilis de Barcelona i a les regions metropolitanes nord i sud. També han fet escorcolls a Girona i han detingut almenys a 30 persones.

Organització criminal dedicada al tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa una operació policial aquest dimarts al matí per desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna i marihuana a la plaça de Tortosa, al barri de la Marina del Prat Vermell, segons informa BTV.

Almenys 47 escorcolls i 30 detinguts

Els agents han fet almenys 47 entrades a Barcelona, a la regió metropolitana nord i sud, i a Girona. De moment, ja s’han produït una trentena de detencions, però la policia no descarta que hi hagi més detinguts.

No és la primera vegada que hi ha un escorcoll d'aquestes magnituds i, de fet, fa uns mesos, també hi va haver un operatiu semblant a Barcelona i els Mossos d'Esquadra van aconseguir desarticular una organització criminal dedicada al cultiu i al tràfic de marihuana. 

Crim de Roses

Fa un mes, van assassinar un home a Roses (Alt Empordà): van trobar el seu cadàver amb signes evidents d'haver patit una mort violenta i, després d'una extensa investigació, els policies van concloure que l'havien matat per un deute amb la marihuana i l'autor dels fets ja ha ingressat a presó.

Apareix un cadàver a Flix

Però aquest no ha estat l'únic assassinat per la marihuana: el mes d'agost va aparèixer un cadàver en una masia de Flix (Ribera d'Ebre), era un noi de 26 anys que havia patit una mort violenta i que tenia cops per tot el cos. Mesos més tard, van esbrinar que havia estat assassinat per la marihuana. Per surrealista que sembli, els set detinguts per la seva presumpta implicació en l'homicidi, estan en llibertat.