Investiguen un macabre assassinat a Alcorcón (Madrid): troben el cadàver d'un noi de 26 anys amb 20 punyalades i amb les mans lligades en una empresa d'autocaravanes. Els fets van passar el dijous a la tarda en un recinte a prop del centre comercial Tres Aguas d'Alcorcón, una ciutat de l'àrea metropolitana de Madrid i els agents sospiten que l'autor dels fets és una persona molt propera a la víctima.

Tot va començar quan un home va alertar a Emergències 112: a la trucada explicava que hi havia una persona ensangonada en una caseta de l'empresa dedicada a la venda i lloguer d'autocaravanes de l'avinguda San Martín de Valdeiglesias, avança El Mundo. 

La víctima tenia les mans lligades i tenia més de 20 punyalades

Quan els agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia el cadàver d'un home jove amb signes evidents d'haver patit una mort violenta: estava emmanillat amb una corda i li havien clavat més de 20 punyalades. Segons les primeres investigacions, feia poques hores que havia mort i no estava identificat.

Policía Nacional / EFE

Dos Santos és un noi de 26 anys que va ser assassinat la setmana passada a Alcorcón (Madrid): la Policia Nacional pensa que l'autor dels fets és una persona propera a la víctima / EFE

Pensen que ha estat assassinat per una persona del seu entorn proper

Així i tot, van aconseguir posar-li nom. Es tracta d'A. Do Santos, un noi de 26 anys natural del Brasil que feia anys que vivia a Espanya. Segons expliquen els familiars de la víctima, tenen moltes sospites que ha estat assassinat per una persona molt propera a ell. El grup d'Homicidis de la Brigada de Policia Judicial de Madrid, que s'encarrega de la investigació, també treballa amb la hipòtesi que l'autor dels fets coneix molt bé a la víctima, però no han entrat en més detalls, ja que podrien detenir el presumpte autor dels fets en les hores vinents. 

La Policia Judicial revisarà les càmeres de seguretat de la zona del crim

Afortunadament, la zona on ha passat el crim té càmeres de seguretat i això podria ser clau per esbrinar qui va assassinar a Do Santos. Els agents de la Policia Nacional també estan entrevistant les persones de l'entorn de la víctima a la cerca de noves pistes per resoldre aquest macabre crim.

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls de la seva mort. A la primera inspecció ocular és que la víctima va rebre diverses punyalades a diferents parts del cos, concretament als glutis, al pit, a l'espatlla i a les cames. De moment, tampoc ha transcendit quin ha estat el mòbil del crim i totes les hipòtesis estan sobre la taula.