Un bar situat a Sud-àfrica ha obert les portes aquest matí per trobar-se amb un macabre i aparentment inexplicable troballa. A l'interior del local, hi havia fins a 22 cossos de persones joves dispersos per tot arreu, en cadires, taules i a terra. D'aquestes 22 persones, disset eren menors d'edat. Els cossos no presenten senyals de violència ni lesions, per la qual cosa és difícil determinar la causa de les seves morts, encara que ja hi ha tota mena de teories que explicarien aquesta matança massiva de joves.

Les autoritats sud-africanes estan investigant la mort en estranyes circumstàncies de 22 joves, les edats dels quals oscil·len entre els 18 i els 20 anys. El succés va tenir lloc la passada nit del dissabte 25 de juny, en una taverna de l'àrea de Scenery Park, a la ciutat d'East London, si bé el descobriment dels cadàvers ha estat aquest matí. La policia, que s'ha fet càrrec de la investigació, no ha donat gaires detalls sobre aquesta; fins que no es realitzin les autòpsies, no es podrà determinar què és el que ha matat tots aquests joves. Molts dels cossos encara han de ser identificats, cosa que s'espera aconseguir una vegada els hagin traslladat tots al dipòsit de cadàvers i els familiars puguin confirmar algunes de les identitats de les víctimes.

El bar era reservat per a dues festes d'aniversari

Tal com han apuntat alguns locals a través de les xarxes socials, el bar on ha tingut lloc el tràgic succés havia d'acollir, aquella mateixa nit, dues festes d'aniversari, segons consta a la seva pàgina oficial de Facebook. No obstant això, no ha transcendit cap indici que pugui explicar la motivació d'aquesta matança massiva, i les autoritats han decidit no encoratjar les teories que han anat sorgint al llarg d'aquest matí. "Hem rebut aquesta informació a primera hora d'aquest matí. Les circumstàncies que envolten l'incident estan sent investigades", ha expressat la portaveu de la policia sud-africana, afegint que "no volem fer cap elucubració en aquest moment, ja que les nostres investigacions continuen."

Algunes imatges relacionades amb aquest estrany succés s'han filtrat a través de les xarxes socials; malgrat la seva duresa, mostren la inexplicable escena del crim: els cossos apareixen escampats i desordenats per tot el local, sense mostres visibles de violència o lesions.

Matabza Jovenes Bar Sudafrica
Els cossos de 22 joves, 17 d'ells menors d'edat, han estat trobats a l'interior d'una taverna de Sud-àfrica. / Twitter

 

Matança Jovenes Bar Sudafrica
Els cossos sense vida dels joves estaven escampats per tot el local i no presentaven signes de violència o lesions. / Twitter

La teoria amb més pes suggereix que els van enverinar amb alguna substància

La policia no ha volgut participar de les teories que els veïns de la zona han elaborat per explicar aquest terrible succés, però algunes d'elles han guanyat molt pes entre els locals. Una de les teories, la que més suport té, és que el propietari del bar volia tancar, malgrat estar suposadament reservat, i els joves no volien anar-se'n. En aquell instant, segons la teoria, l'amo va ruixar l'interior del bar amb una substància amb l'objectiu de fer-los fora, però aquesta va acabar causant la mort als joves, el que es consideraria un enverinament massiu. Una altra teoria afirma que s'ha produït una estampida entre els presents al bar, la qual ha provocat les morts. Multitud de persones, no obstant això, no han dubtat a apropar-se fins a la zona on ha succeït el misteriós incident i reclamar més informació sobre el mateix.