La cuidadora de la tieta política de Luis Lorenzo, presumptament assassinada, ha passat de ser testimoni del cas a investigada i el dimarts que ve declararà als jutjats per la seva presumpta implicació en el crim. La seva declaració serà clau per saber què va passar i com va morir la dona de 85 anys. L'estan investigant perquè hi ha dades que no quadren i perquè ha tingut moltes contradiccions a la seva primera declaració com a testimoni.

La María Isabel va morir en estranyes circumstàncies el 28 de juny de l'any passat a Rivas-Vaciamadrid. Tot i que en un primer moment semblava que es tractava d'una mort natural, els familiars de la víctima van començar a veure que hi havia molts indicis de què Luis Lorenzo i la seva parella, Arantxa Palomino, podrien haver-la assassinat per quedar-se amb els diners de la seva herència.

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino, detinguts per l'assassinat de la seva tieta política

Per aquest motiu, van posar una denúncia a la Guàrdia Civil. Després de molts mesos d'investigació van detenir aquesta parella per la seva presumpta implicació en la mort violenta de la tieta política del famós actor de la mítica sèrie La que se avecina

Van passar a disposició judicial dues vegades, i totes dues van quedar en llibertat amb càrrecs. La setmana passada, la investigació va fer un gir de 180 graus i van començar a investigar una altra persona: la cuidadora de la víctima.

EuropaPress 4487060 luis lorenzo arancha palomino llegan supermercado junto hijo 30 junio 2022
Luis Lorenzo i Arantxa Palomino estan sent investigats per la mort violenta de la seva tieta política, que va morir enverinada amb metalls pesants / EuropaPress

La cuidadora passa de ser testimoni a ser investigada

Aquesta dona, de la qual encara no ha transcendit la identitat, va declarar en una primera ocasió com a testimoni. La nova investigada va explicar que només havia estat una setmana treballant com a cuidadora de l'àvia i que no havia vist res estrany.

També va dir que va deixar la feina perquè la relació que tenia amb l'Arantxa no era gaire bona, ja que tenia poc menjar a la cuina i que la casa no acostumava a estar neta. No obstant això, van veure que hi havia moltes contradiccions complicades de justificar.

Resultats de l'autòpsia: enverinada amb metalls pesants

Caldrà esperar a saber què declara el dimarts de la setmana que ve: serà una declaració clau per saber què va passar i com va morir la Maria Isabel, que segons la investigació policial i els resultats de l'autòpsia, la van matar enverinant-la amb metalls pesants, ja que tenia unes quantitats molt elevades de cadmi, que indiquen que, molt probablement, va ser víctima d'una mort violenta.