Luis Lorenzo i Arancha Palomino van ser detinguts la setmana passada per, presumptament, haver assassinat la tieta d'ella. Se'ls acusa d'haver-la matat intoxicant-la amb metalls pesants per quedar-se amb l'herència. Tot i que segons la investigació policial ells són els responsables de la mort violenta de la Maria Isabel, ells continuen defensant la seva innocència, tot i que hi ha moltes dades que no quadren.

Luis Lorenzo és un actor conegut pels seus papers a les mítiques sèries de El Comisario i La que se avecina. La víctima es deia María Isabel Suárez Árias, tenia 85 anys i tenia demència. Quan va morir, semblava que fos per causes naturals, però els seus familiars van començar a sospitar de l'estranya actitud de l'actor i la seva dona i ho van denunciar, ja que tenien molts dubtes que hagués mort de manera natural.

Luis Lorenzo i Arancha Palomino van ser detinguts la setmana passada

La Guàrdia Civil va obrir una investigació, que va acabar amb la detenció de Lorenzo i Palomino a Rivas-Vaciamadrid com a presumptes autors de l'assassinat de l'àvia, ja que una segona autòpsia va determinar que, molt probablement, havia mort enverinada amb metalls pesants per rebre els diners de l'herència.

Tots dos estan en llibertat amb càrrecs

Després de passar a disposició judicial, tots dos van quedar en llibertat amb càrrecs, però no poden sortir d'Espanya, se'ls ha retirat el passaport i s'han de presentar als jutjats sempre que sigui necessari.

Tots dos defensen que són innocents i expliquen que aquest enverinament podria ser donat per un alt consum de productes i aliments que contenen metalls pesants, com, per exemple, el peix. No obstant això, els familiars de la víctima estan convençuts que va ser enverinada per aconseguir els diners de l'herència.

També estan sent investigats per desatenció i maltractament psicològic

Aquesta hipòtesi agafa més força si es té en compte el presumpte tracte denigrant cap a la dona: també els estan investigant per desatenció i maltractament psicològic. Segons explica l'ABC, el Luis i l'Arancha van abandonar l'àvia des de les 12:00 fins a les 21:00 en un restaurant.

"L'havien deixat allà perquè havien anat a un aniversari a la Warner"

"L'havien deixat allà perquè havien anat a un aniversari a la Warner", explica un testimoni, que ha aprofitat l'ocasió per dir que va ser la mateixa Arancha qui va anar a recollir la seva tieta després de les queixes dels clients i dels treballadors del local. Caldrà esperar que se celebri el judici per veure si, finalment, són condemnats per la mort violenta de la Maria Isabel.