La mort d’una gossa de forma accidental ha acabat amb la detenció d’un home de 30 anys i nacionalitat colombiana. Se l’acusa de provocar un incendi a l’interior d’una casa a Palma de Mallorca a finals de juliol. Ho va fer a través del llançament de diversos còctels Molotov per una finestra de l’habitatge aprofitant que es trobava oberta. Afortunadament, el foc no es va escampar i tampoc es va haver de lamentar ferits.

L’home va intentar calar foc a la casa per venjar-se de la mort de la seva gossa

Uns dies abans de declarar-se l’incendi, en aquella mateixa casa va aparèixer una gossa morta de forma accidental. La llarga corretja amb la qual anava lligat l’animal s’havia quedat enganxada a un tronc que la mantenia lligada a l’interior de la casa i que li va acabar provocant l’asfíxia. Aquest va ser el detonant perquè, a partir d’aquell moment, comencessin a produir-se diferents episodis violents contra la casa.

Poc després de la mort de l’animal, una persona va aconseguir entrar al jardí del domicili i va començar a provocar danys a una plantació d’arbres fruiters que hi havia. A més, també es va dedicar a fer pintades agressives a la façana de l’habitatge. Després d’això, aprofitant que una de les finestres estava oberta, l’individu va llençar diversos còctels Molotov a l’interior de la casa per incendiar-la. El foc amb prou feines va cremar uns quants mobles que hi havia a l’habitació on havia caigut i no es va estendre més. Afortunadament, no hi va haver ferits, ja que la casa estava abandonada i no hi residia ningú.

A partir dels fets, agents de la Policia Nacional van obrir una investigació per tal de descobrir qui havia provocat l’incendi amb el llançament de còctels Molotov i quina motivació per a fer-ho hi havia al darrere. Finalment, fa unes setmanes van aconseguir detenir un home de 30 anys i nacionalitat colombiana com el presumpte autor dels fets, que hauria decidit cremar foc a la casa com a venjança per la mort accidental de la seva gossa en quedar atrapada a l’interior de la finca per la corretja amb què la tenia lligada.