Conor McGregor és un dels esportistes més mediàtics del planeta. Els seus èxits esportius i el seu carisma han impulsat la seva figura a la fama durant molts anys. És una de les grans estrelles de l'UFC, encara que la seva presència al ring s'ha reduït notablement en els últims anys.

Els problemes físics han estat un problema per a ell i encara es continua recuperant de la fractura de tíbia i peroné que va patir en el seu últim combat davant del nord-americà Dustin Poirier. Tot apunta que l'irlandès tornarà a l'UFC per protagonitzar algunes de les baralles més esperades.

El de Dublín és una de les icones de les arts marcials mixtes i la seva fama ha aficionat milions de persones a aquest esport de contacte. Ha lluitat 28 vegades en UFC i ha guanyat 22 combats, aconseguint els campionats de pes ploma i pes lleuger, fins i tot va arribar a tenir ambdós cinturons alhora, fita que va aconseguir també en Cage Warriors, la lliga britànica.

L'incident al seu pub

Recentment, l'irlandès ha tornat a ser notícia, aquesta vegada no ha estat per cap polèmica que hagi protagonitzat McGregor sinó per un acte vandàlic que ha tingut lloc en el The Black Forge Inn, el pub del lluitador de l'UFC, ahir a la nit.

Dues persones que anaven en una moto es van parar al costat de l'establiment i van llançar dos còctels molotov (una coneguda bomba casolana elaborada amb alcohol) contra la façana del local. Els presumptes autors dels fets van abandonar el lloc amb la motocicleta de forma ràpida, per no ser descoberts.

Conor McGregor EP (2)

Conor McGregor / Europa Press

En el moment en què els delinqüents van llançar les dues bombes casolanes contra el local de Conor McGregor l'irlandès es trobava dins del pub cuinant per atendre alguns dels seus amics que havien anat al seu establiment per sopar després que el local ja hagués tancat les portes per al públic general.

La policia de Dublín ha comunicat que no s'han produït danys materials i han demanat a les persones que van estar ahir a la nit al barri de Drimnagh, situat al sud-oest de la capital irlandesa, imatges o vídeos d'alguna cosa sospitosa per aconseguir detenir els culpables.

McGregor, l'esportista més ben pagat del món

Segons la revista Forbes, l'irlandès és l'esportista que més diners han ingressat el 2021. El lluitador supera Leo Messi i Cristiano Ronaldo en una llista en la qual destaquen diversos noms com la tenista Naomi Osaka, que està en la dotzena posició, sent la dona que més ingressa al món de l'esport.

Conor McGregor hauria ingressat prop de 180 milions d'euros l'últim any, superant Leo Messi (130 milions) per un ampli marge. L'irlandès és tota una icona mediàtica i moltes marques volen treballar amb ell perquè protagonitzi les seves campanyes publicitàries.

També ha invertit en molts negocis, l'últim d'ells és una inversió d'uns 120 milions d'euros en un barri de Dublín per convertir-lo en una nova zona de moda. Ha comprat el terreny i començarà pròximament a construir diversos edificis per a pisos i locals comercials.