Un lladre roba un mòbil de l'interior d'un taxi amb la finestreta oberta en marxa. Un vídeo delata el delinqüent, que està en crida i cerca pel robatori.

Roba un mòbil d'un taxi en marxa a Barcelona

Malgrat que els robatoris s'han convertit en el pa de cada dia a Barcelona, poques vegades es pot veure en vídeo el moment exacte en què es produeixen. Però aquest cas és una excepció, perquè la càmera d'un taxista ha captat perfectament el robatori a un dels seus col·legues quan treballava.

Segons delaten les imatges, que compten amb un rellotge i amb la data, els fets han tingut lloc aquest mateix divendres a les 14.22 hores.

Tal com es veu en el vídeo, el lladre s'apropa caminant dissimuladament i a poc a poc per la calçada, en la cèntrica ronda de Sant Pau, mentre el taxi és aturat en un semàfor en vermell.

Aprofita un semàfor en vermell en la ronda Sant Pau

El vehicle que grava, que va just darrere de la víctima, capta perfectament com el criminal, llavors, fica la mà per la finestreta oberta del copilot i arrenca el mòbil del conductor, ancorat en un suport molt utilitzat pels taxistes per veure la pantalla del mòbil mentre circulen.

Robatori taxi Barcelona / El Caso

El lladre aprofita un semàfor en vermell per actuar / El Caso

A més de ser evident per als vianants, ara ha quedat gravat en vídeo. I per si no n’hi hagués prou, no porta mascareta, o sigui que la seva cara en sortir corrents també s'aprecia en les imatges. Ara els Mossos d'Esquadra busquen aquest jove, que vesteix pantalons i samarreta curts i porta una motxilla.

En crida i cerca

A part d'aquests fets, els grups de WhatsApp dels conductors de taxi de Barcelona, ha advertit sobre la presència d'un home que es mou amb bicicleta amb una armilla reflectora i unes ulleres de protecció, fingint ser un treballador.

Taxista Barcelona

Imatge d'arxiu d'un taxi de Barcelona / ACN

Se li ha vist a la parada de taxis de Bergara i a la cruïlla entre el carrer Roger de Llúria amb Gran Via. Segons indiquen els treballadors, aquest lladre aprofita les parades per intentar robar mòbils o qualsevol objecte de valor dels cotxes, especialment taxis, que tenen la finestreta oberta.