Cau un lladre per deixar-se el DNI al lloc dels fets. Un home de 34 anys, originari d'Almeria, ha estat detingut per la Policia Local de Vilagarcía de Arousa (Pontevedra) després de buidar una caravana que es trobava aparcada a la via pública. El robatori va produir-se aquest diumenge cap a tres quarts de nou de la tarda a l'avinguda López Ballesteros de la localitat gallega, on es trobava estacionat el vehicle. Va emportar-se roba i tots els objectes de valor que va poder, però va deixar una pista molt clara pels investigadors: el document d'identitat personal.

El propietari de la caravana va alertar a les autoritats després d'observar els danys que l'assaltant va produir en una de les finestres. Així, doncs, la víctima va seguir una descripció donada per un testimoni que va veure l'home abandonant el vehicle sobre l'hora a la qual s'hauria comès el furt. Però, a més, va deixar-se una jaqueta i, en una de les butxaques, estava el seu DNI. Totes aquestes pistes van facilitar la identificació del lladre, que la víctima del robatori va localitzar poc després a les rodalies de l'avinguda López Ballesteros.

El propietari de la caravana enxampa al lladre que es va deixar el DNI

L'home, quan va ser enxampat pel propietari de la caravana, portava posada tota la roba que guardava al vehicle, així com altres objectes que havia sostret aquella mateixa nit. Entre d'altres, una càmera de fotos, un equip de so, un rellotge intel·ligent, unes ulleres, un joc de claus i una càmera de vídeo. La víctima el va retenir i va trucar ràpidament a la policia.

En arribar, els agents de la Policia Local de Vilagarcía de Arousa van accedir a l'interior de la caravana i van trobar tot regirat, amb llaunes de menjar i altres objectes pel terra. A més, van trobar les sabates que el lladre s'havia tret per calçar-se les botes extretes del vehicle i, sobre el llit, la jaqueta que també s'havia oblidat amb el DNI que l'identificava en una de les butxaques. Per tot això, va ser detingut aquest mateix diumenge pocs minuts després del robatori.