Tràgic succés aquest divendres a la tarda a la localitat de Vilaboa, a Pontevedra. Un cotxe ha envestit la terrassa d'un bar atropellant quatre persones, dues de les quals han acabat perdent la vida minuts després al centre hospitalari on han estat traslladades. Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la tarda al bar O'Chancho, al marge de la carretera N-554, al seu pas per la parròquia de Santa Cristina de Cobres. Quatre homes d'edat avançada i clients habituals del local en aquelles hores havien quedat per jugar la seva partida habitual, com feien gairebé cada dia. Avui, però, el desenllaç ha estat ben diferent i ha acabat commocionant a tot el poble. 

El cotxe ha envestit els quatre homes quan intentava aparcar

Un cotxe de la marca Mercedes estava intentant aparcar just davant seu quan el conductor ha perdut el control del vehicle i els ha envestit de forma tràgica. Segons sembla, l'home s'hauria confós a l'hora de canviar de marxes i hauria posat primera en lloc de marxa enrere, fent que el vehicle anés cap endavant passant per damunt els quatre avis. Després d'alertar el 112, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat agents de la Policia Local, de la Guàrdia Civil de Trànsit, efectius de Protecció Civil i dels Bombers, així com tres ambulàncies d'Urxencias Sanitarias 061. 

Dos dels avis han resultat ferits lleus, però els altres dos, de 79 i 67 anys, han hagut de ser evacuats amb urgència fins als hospitals Álvaro Cunqueiro de Vigo i Montecelo de Pontevedra, on han acabat morint a causa de la gravetat de les seves ferides. El conductor del vehicle ha estat sotmès a una prova d'alcoholèmia que ha donat un resultat negatiu. De la mateixa forma, també ha donat negatiu en el consum de drogues. El fatídic accident, considerat com un atropellament múltiple, ha estat un cop dur per als habitants d'aquest petit municipi de Galícia.

terrassa bar atropellament multiple pontevedra
Imatge del vehicle després d'envestir la terrassa del bar. / Foto: Sxenick / EFE