Leo Messi i la seva dona, Antonela Roccuzzo, encaren la recta final del seu últim gran projecte: una mansió a prop de la localitat argentina de Rosario que costa al voltant de 3 milions d'euros i que fa més de tres anys que esperen veure acabada.

L'últim caprici de Leo Messi

El jugador argentí, que estrena temporada en el Paris Sant-Germain després de la seva marxa del Barça, torna sempre que pot al seu país natal, on segueix gran part de la seva família i on celebra la majoria de festivitats. Allà va ser, de fet, on va contreure covid aquest Nadal, del que ja s'està recuperant, després de viatjar per passar l'època més familiar de l'any amb els seus éssers estimats.

Segons s'ha pogut saber, Messi i la seva dona Antonela van aprofitar per revisar les obres del seu últim caprici: una mansió a la localitat de Funes, a uns trenta quilòmetres de Rosario, en l'estat de Santa Fe. "La Fortaleza", tal com han batejat la luxosa mansió, fa tres anys que es va començar a construir i, tot i que encara no ha arribat a la seva fi, ja ha encarat la seva fase final.

Una mansió de luxe on retirar-se a l'Argentina

En declaracions al mitjà Via País, Messi explicava com serà l'habitatge que pretenen habitar quan ell es retiri de la seva ja llarga carrera en el futbol professional internacional. Entre altres comoditats comptarà amb 25 habitacions entre les quals hi haurà un gran quart de jocs perquè els seus fills Thiago, Mateo i Ciro, de nou, sis i tres anys, puguin divertir-se.

Messi EP

Leo Messi / Europa Press

Una altra de les instal·lacions que ha cridat l'atenció ha estat per veure pel·lícules. I és que la luxosa mansió comptarà amb diverses sales de cinema per a això. També explicarà amb un garatge subterrani amb capacitat per a quinze cotxes que allotjarà la gran col·lecció de vehicles de Leo Messi.

Tres anys en construcció i milions d'euros invertits

Per als convidats compten amb diverses estances dins de l'edifici principal, així com una construcció independent on també es podrà comptar amb tota mena de comoditats.

Tot l'habitatge està situat al barri Kentucky de Funes i la mansió estarà envoltada d'àlbers perquè els més curiosos no puguin veure el que succeeix dins. Segons les primeres informacions locals sobre això, la casa està valorada en quatre milions de dòlars, uns tres milions d'euros, que al canvi seria uns 832 milions de pesos.

Els projectes fallits de Leo Messi

Si bé el futbolista ha invertit en propietats com aquestes gràcies als seus milionaris ingressos com a futbolista, la seva visió com a empresari fa aigües a diversos fronts. Per exemple, durant la seva llarga etapa en el Barça, va emprendre diversos projectes com el restaurant Bellavista a la capital catalana, al carrer Enric Granados, que va acabar tancant després d'anys sense ingressos.

Igualment liquidat va acabar el negoci d'Antonela al món del calçat de luxe, que va obrir i va tancar botiga en la Diagonal.