La Lauren era una noia de 19 anys que ha estat brutalment assassinada pel seu pare al Regne Unit. El crim es va desencadenar per una discussió amb la seva exdona i, per fer-li el màxim mal possible, va atropellar la filla que tenien en comú. Tot i que ell es va inventar que la va matar per accident, han demostrat que era mentida: ho va fer sent plenament conscient. 

Els fets van passar el gener d'aquest 2022 a Norwich, al Regne Unit, però s'han jutjat recentment. L'assassí es diu Nigel Malt, té 44 anys i l'han condemnat per aquest macabre assassinat, que ha causat gran commoció i que és un clar exemple de violència vicària.

Nigel Malt va matar la seva filla de 19 anys al Regne Unit

Nigel Malt estava divorciat de la seva exdona, amb qui tenia una filla en comú, la Lauren Malt, de 19 anys. La dona estava refent la seva vida amb una altra persona, uns fets que l'home es negava a acceptar. El 22 de gener es va presentar a casa seva i va començar a discutir amb la seva exdona, que estava amb la seva nova parella i amb la filla que tenien en comú.

La discussió es va començar a escalfar fins al punt que Nigel va començar a amenaçar la nova parella de la dona amb una palanca. De cop i volta, va sortir del domicili i va començar a atropellar intencionadament la seva filla de 19 anys, que en el moment dels fets, estava a l'exterior de la casa, on hi havia el cotxe del seu pare assassí.

Lauren Malt va ser atropellada mortalment pel seu pare

Lauren Malt va ser atropellada en dues ocasions diferents pel seu pare i va quedar greument ferida. Al cap de poca estona, la va portar a l'hospital i va ser llavors quan li van dir que havia mort. L'autòpsia va determinar que havia patit una mort violenta i que havia estat esclafada per un cotxe.

Nigel Malt / Redes sociales
Nigel Malt ha estat condemnat per l'assassinat de la Lauren, la seva filla de 19 anys a qui va atropellar mortalment en un cas de violència vicària / Xarxes socials

La seva filla va morir esclafada: nou cas de violència vicària

L'home de 44 anys va intentar camuflar-ho tot dient que havia estat un accident i que no havia vist que la seva filla estava al lloc dels fets quan va ser atropellada. No obstant això, aquesta excusa no va convèncer als membres del jurat, que l'han condemnat per l'assassinat de la Lauren

L'autòpsia, els testimonis i les proves presentades han pogut demostrar que el Nigel, tot i la ira que estava sentint en el moment dels fets, era plenament conscient de què estava fent i la va matar per causar el màxim dolor possible a la seva exdona, constituint un clar exemple d'un crim per violència vicària.