Brutal pallissa en una discoteca del casc històric d'Oviedo (Astúries) aquest divendres de matinada. Un jove ha rebut una pluja de cops per part de dos experts en arts marcials. Els presumptes atacants serien un campió en arts marcials mixtes (MMA) i un porter de discoteca, també expert practicant en aquesta disciplina, segons ha avançat el diari La Nueva España. Aquest assalt ha provocat diverses lesions al noi que van ocasionar-li diferents fractures al nas, la mandíbula i el turmell, per la qual cosa ha necessitat atenció mèdica i ser atès a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA) a la capital asturiana. La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir les motivacions de la baralla i busca els dos individus, que van fugir poc després del lloc dels fets.

La víctima era un jove considerat molt tranquil i estava molt musculat, segons han explicat diversos testimonis al mitjà citat. Però tot i aquesta condició física, va rebre una pluja de cops dels dos individus i va acabar amb el rostre desfigurat: el nas trencat, la mandíbula també i una lesió al turmell. Pel que sembla, el noi estava prenent una beguda quan va ser atacat sense que parlessin entre ells, ni tan sols una paraula. Les fractures d'ossos han necessitat diversos punts al nas. Ja ha presentat denúncia davant la Policia Nacional i s'espera que els agents detinguin pròximament els dos presumptes autors dels fets per un delicte de lesions a la capital asturiana.

Fa unes hores a Avilés: l'altre incident que ha commocionat Astúries

D'altra banda, aquest dimecres el Principat d'Astúries va patir un altre incident rellevant que va commocionar la població d'Avilés. Una dona va llençar-se al buit des d'un cinquè pis amb la seva filla d'uns quatre anys als braços. Van caure sobre un cotxe que va esmorteir el cop contra el terra i van ser ingressades a l'HUCA amb diferents diagnòstics. Poc abans el pare i l'exparella de la dona van barallar-se violentament amb bats i martells i van quedar detinguts per la Policia Local. Això hauria ocasionat o motivat, a més de les denúncies prèvies per violència de gènere del seu exnòvio, l'incident. L'àvia materna, en tenir coneixement dels fets, va intentar tallar-se les venes, però va ser atesa pels sanitaris i només va patir ferides de caràcter lleu. La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets.