La Policia Nacional investiga la mort violenta d'una dona al seu pis d'Oviedo. El seu cadàver va aparèixer aquest diumenge cap a les onze del matí en un habitatge del carrer Amsterdam de la capital asturiana, a tocar de l'Hospital Universitari Central d'Astúries. La seva mare va alertar els cossos de seguretat perquè feia temps que no tenia cap notícia seva i diversos agents es van desplaçar fins al domicili. Allà van trobar la víctima morta a la banyera.

L'autòpsia confirma la mort violenta

En un primer moment es va plantejar la possibilitat del suïcidi i inclús es va parlar d'una possible nota de comiat, però hi havia coses de l'escenari del crim que no acabaven d'encaixar amb aquesta hipòtesi. El cadàver presentava diversos cops i va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Astúries, on se li ha practicat l'autòpsia aquest dilluns. L'informe forense ha descartat la possibilitat del suïcidi i ha confirmat que es tracta d'una mort violenta i que hi hauria terceres persones implicades en la mort. Arran d'això, s'ha obert una investigació per tal de determinar qui és la persona o les persones que van matar a la dona i quin motiu tenien per fer-ho.

Els investigadors no descarten cap hipòtesi, però en un principi no s'investiga com un possible cas de violència masclista. Agents de la Policia Científica han fet una inspecció ocular al domicili de la víctima i han recollit proves i vestigis que els pugui a ajudar a encaminar la investigació i esclarir els fets. També s'ha pres declaració als veïns de l'edifici per si van sentir o veure alguna cosa sospitosa. El jutjat que porta la investigació del crim ha decretat el secret d'actuacions per facilitar els treballs policials. De moment s'ha començat a investigar l'entorn de la víctima i a reconstruir les últimes hores de la seva vida per saber què va fer abans de ser assassinada.