Julián Contreras Ordóñez o Julián Contreras Jr., comença el 2022 amb grans canvis en la seva vida. El fill del famós torero i de la morta Carmina Ordóñez ha estat portada en diverses ocasions per les seves estretors econòmiques, fins i tot amb desnonament, fins que va trobar la seva última feina, que també va ser controvertida: director de comunicació i relacions públiques en un bingo de Móstoles.

Julián Contreras Jr. deixa el bingo

Des de novembre de 2018 acudia els caps de setmana al conegut Bingo Copacabana dels afores de Madrid, sobre la qual cosa ell mateix revelava en una entrevista a El Español: "La meva cap ha delegat molta responsabilitat en mi". També detallava que aconseguia establir relació amb clients i que es feia fotos amb ells en moltes ocasions, a més d'admetre: "Soc bastant obsessiu amb la feina i no sé fer les coses a mig gas".

Aquest dilluns posava punt i final a allò que ell considerava la seva "aventura al bingo", anunciant-ho així a les xarxes socials: "Han estat uns anys de gran aprenentatge, els quals he pogut compartir amb grans companys que han acabat sent grans amics. Un interludi en la meva vida que arriba al seu final", deia en un vídeo en els seus instastories.

Explicava també que ho fa per poder centrar-se en altres metes que va deixar a mitges després de les contínues clatellades econòmiques que el van portar a la ruïna el 2018. "Vull reprendre aquells projectes que em donen la vida i m'entusiasmen a cada segon. I, per descomptat, continuar amb la promoció del meu últim llibre, mentre escric el següent... No pensàveu que ho deixaria així", continuava escrivint en el seu perfil d'Instagram, on compta amb més de 50.000 seguidors.

Nous projectes: una novel·la eròtica sense publicar i molt misteri

I és que, des de fa anys, Contreras Jr. intenta fer-se lloc al món editorial i ha escrit una novel·la eròtica després de publicar sobre la seva mare i sobre el seu propi desastre econòmic, entre altres temàtiques. Tanmateix, ha tingut molts problemes per publicar-la, segons ell, perquè les editorials rebutjaven el manuscrit per un presumpte "boicot" en el qual no l'acceptaven "per ser home".

Julian Contreras EP (1)

Julián Contreras en un plató de TVE / Europa Press

Julián Contreras és un d'aquests personatges mediàtics saltats a la fama per ser "fill de". La seva mare Carmina Ordóñez i el seu pare, el torero Francisco Rivera, "Paquirri" el van catapultar a la fama i el van posar en el focus dels mitjans des de molt jove. I amb raó, ja que la seva mare va ser una model i presentadora que també era coneguda per ser filla del torero Antonio Ordóñez i estar emparentada amb la família Bosé, a més de protagonitzar escàndols continus fins a la seva mort per sobredosi el 2004.