Julián Contreras és un d'aquests famosos que van guanyar notorietat en els mitjans de comunicació per ser 'fills de'. En el cas de Contreras per ser el fill de Carmina Ordóñez, una popular celebritat que va ser la parella de Francisco Ribera 'Paquirri'.

Carmen Ordóñez va ser molt coneguda per la seva feina com a model i presentadora a la televisió. A més, pertanyia a una família de famosos. El seu pare va ser el torero Antonio Ordóñez i era cosina de Miguel Bosé. La seva vida va ser analitzada i comentada a tots els platós de televisió que tractaven la informació de premsa rosa.

Els seus enfrontaments amb Isabel Pantoja, exdona del seu exmarit, per l'herència del torero van ser comentats per tots els especialistes de la premsa del cor durant diversos anys. La caòtica vida d'Ordóñez va ser notícia fins al dia de la seva mort a l'estiu de 2004 a la ciutat de Madrid a causa d'una sobredosi d'estupefaents.

Les dificultats de Julián Contreras

Julián Contreras Júnior no té sort amb els seus negocis, l'agost d'aquest mateix any va ser acomiadat del programa de TVE 'Días de verano'. No va arribar a formar part de l'elenc de col·laboradors ni una setmana. Les causes de l'acomiadament van ser les dures crítiques que va rebre Contreras a les xarxes socials.

Julian Contreras EP (2)

Julián Contreras / Europa Press

No és la primera vegada que Julianín, com és conegut, es queda sense una bona opció laboral. Ha iniciat molts projectes que no han acabat bé per al fill de Carmina Ordóñez. Contreras s'ha aventurat en diferents sectors i mai ha pogut triomfar com a empresari, fins i tot ha arribat a treballar com a relacions públiques en un bingo.

Com a escriptor no va aconseguir destacar, ha publicat quatre llibres i cap no ha estat especialment reeixit. El primer va sortir a la llum el 2006 amb el títol 'Querida mamá', en honor a Carmina Ordóñez, el següent, 'La Pluma de la Verdad' el va llançar el 2009,  va treure al mercat 'Cuando el fracaso es un éxito' el 2017 i 'De Rivera a Ordóñez'.

La seva aventura empresarial

En 2014 Julián Contreras va decidir invertir en un restaurant a Madrid, el nom del local era 'Pura Gula'. El projecte va resultar ser un fracàs estrepitós i l'establiment va tancar després de pocs mesos. Aquesta operació va acabar amb gran part dels estalvis de Contreras, que va haver d'afrontar una situació econòmica molt delicada.

Després de tancar el 'Pura Gula', Contreras va parlar sobre la seva experiència com a propietari d'un restaurant: "Em vaig creure les mentides de l'emprenedoria. Jo estava com a garant solidari i ara tinc un administrador concursal a qui el dono fins als tiquets del supermercat", va dir. A més, va comentar que es trobava en "risc d'exclusió social" i que únicament disposava de 160 euros mensuals per poder viure.

També va participar en Gran Hermano VIP el 2016, però va abandonar la casa per decisió pròpia, la qual cosa suposa una multa per no seguir les normes del programa. La seva enemistat amb Francisco Nicolás va ser molt comentada pels fanàtics del reality show.

El 2018 va ser desnonat del pis en el qual vivia a Móstoles juntament amb el seu pare. Tenia deutes molt importants amb Hisenda i no podia pagar el lloguer. Va tenir més problemes econòmics quan va començar a treballar com a relacions públiques d'un bingo, però l'empresa va entrar en ERTO per les restriccions de la pandèmia. A més, fa uns mesos la seva nova propietària va anar a 'Sálvame' per reclamar a Contreras 9.000 euros que devia del lloguer.

L'última clatellada va arribar l'any passat quan va ser sentenciat a pagar un deute proper als 100.000 euros. Contreras devia aquesta quantitat a Raúl Herrero, el que va ser el seu soci al restaurant.