Albert Cavallé, conegut popularment com l'estafador de l'amor de Barcelona, s'enfronta a un nou judici que se celebrarà en un mes. L'home tenia un engany pensat al detall i fins i tot va arribar a amenaçar les víctimes si no retiraven la denúncia.

Albert Cavallé té quatre sentències fermes per estafador

Albert Cavallé ha estat denunciat més de 20 vegades per dones diferents que asseguren que els ha estafat grans quantitats de diners fent-se passar per la seva parella. De fet, l'estafador de l'amor té quatre sentències fermes que sumen un total de 3 anys i nou mesos de presó i tornarà a anar a judici el pròxim 23 de febrer. 

Fiscalia demana 9 anys i 10  mesos de presó

Les cinc víctimes i Fiscalia demanen una pena de 9 anys i 10 mesos de presó. L'acusen de diferents delictes: un continuat d'estafa, un altre de furt i dos d'obstrucció a la justícia, uns fets que ell nega en tot moment.

"És un engalipador de dones de les quals s'aprofita per obtenir beneficis econòmics"

El modus operandi d'aquest estafador era sempre el mateix: s'obria un perfil a xarxes socials de cites i es feia passar per una persona amb molta reputació i diners. A poc a poc, s'anava guanyant la confiança de les seves víctimes i, segons l'escrit de Fiscalia, "és un engalipador de dones de les quals s'aprofita per obtenir beneficis econòmics", explica Caso Abierto.

Falsa relació amb les víctimes per aconseguir grans quantitats de diners

Segons l'escrit del Ministeri Públic, Albert Cavallé, un cop iniciava la falsa relació amb les víctimes, s'inventava diferents excuses per demanar diners a les seves víctimes. Tot i que ell assegurava que li retornaria els diners i els ensenyava documents falsificats per donar credibilitat al seu testimoni, mai ho va arribar a fer i quan ja havia aconseguit el seu objectiu, desapareixia sense deixar rastre.

Albert Cavalle

Albert Cavallé, l'estafador de l'amor de Barcelona, tornarà a judici en un mes i li demanen una pena de 9 anys i 10 mesos de presó per tres delictes / Arxiu

Cavallé reconeix haver mantingut relacions amb les seves víctimes, però nega rotundament les acusacions d'estafa i diu que elles li prestaven els diners de manera voluntària. A més a més del delicte d'estafa i de furt, també està acusat d'un delicte d'obstrucció a la justícia, ja que va amenaçar dues de les seves víctimes quan aquestes el van denunciar. 

"A la presó els meus amics us esperen. No teniu res, només paraules"

"A la presó els meus amics us esperen. No teniu res, només paraules", deia a una de les víctimes en un Whatsapp de finals del 2018. Segons explica Caso Abierto, també va amenaçar una altra víctima a la qual va intentar subornar perquè li retirés la denúncia. Quan aquesta no va cedir, ell la va amenaçar dient-li: "Cada vegada visc més a prop de casa teva". 

Caldrà esperar que se celebri el judici del 23 de febrer a l'Audiència de Barcelona per saber si, finalment, Albert Cavallé serà condemnat a 9 anys i 10 mesos de presó pels delictes dels quals se l'acusa.