Comença el judici contra el Mariano Daniel, un dentista de Viladecans (Baix Llobregat) acusat d'haver deixat morir la seva parella diabètica mentre estava patint una baixada de glucosa. La va gravar durant hores mentre estava agonitzant i demanen una pena de presó permanent revisable per aquest presumpte assassí.

La víctima és la Susana, una dona que va conèixer el presumpte autor dels fets en un bar i van començar a sortir junts. Seguint el típic modus operandi dels maltractadors, el Mariano, al principi, es mostrava com una persona romàntica i molt atenta amb la víctima i, a poc a poc, aquest bombardeig d'amor es va anar convertint en agressions, tant físiques com verbals.

El Mariano és un home gelós, possessiu i agressiu

De fet, segons explica l'entorn proper de la víctima, moltes vegades apareixia amb ferides i morats a diferents parts del cos, tot i que negava que li hagués fet el Mariano, a qui descrivia com una persona gelosa, possessiva i agressiva. Excepte el fill menor de la Susana, el seu entorn proper no sabia la gravetat de la situació, fins que el 18 de juny va arribar al seu pic: el Mariano, presumptament, la va matar.

La Susana va patir una crisi diabètica i el Mariano va gravar-la agonitzant

La Susana era una dona diabètica i, de cop i volta, va començar a patir una baixada de sucre. Per aquest mateix motiu, va trucar a la seva parella i li va demanar que anés a casa a ajudar-la. El Mariano va arribar una hora més tard i, en comptes d'ajudar-la, va gravar el seu patiment mentre agonitzava.

A les imatges del seu mòbil es pot veure com la Susana demana una Coca-cola al seu nòvio per contrarestar la baixada de glucosa i el Mariano, en comptes d'ajudar-la, es comença a riure d'ella. De fet, també es burla de les ferides que, presumptament, li havia provocat ell mateix. 

Susana crimen Viladecans

A l'esquerra el germà de la Susana i a la dreta la víctima d'aquest macabre crim / Arxiu

"Li va produir a la víctima el patiment més gran possible"

En total, va fer 11 vídeos on es podia veure la Susana despullada, agonitzant durant cinc hores mentre ell la humilia i l'apallissa. "Li va produir a la víctima el patiment més gran possible en una nova demostració del seu menyspreu cap a la Susana per la seva condició de dona, gravant la seva cara i cos en situació d'extrema debilitat, despullada i gairebé morta. També li va pegar cops a la cara, a les costelles i a altres parts del cos", explica l'acusació, que demana presó permanent revisable.

El Mariano Daniel podria passar la vida entre reixes

Fiscalia també demana la presó permanent revisable i l'acusa de quatre delictes diferents: un d'assassinat amb acarnissament, un de maltractament habitual, un altre contra la intimitat i un últim de maltractament. El presumpte autor dels fets és el Mariano Daniel, un dentista de nacionalitat argentina i de 49 anys que serà jutjat per aquest macabre crim aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona.