Demanen presó permanent i revisable pel Mariano, un maltractador que va gravar la mort de la seva nòvia: estava patint una crisi diabètica a Viladecans (Baix Llobregat) i la va deixar agonitzant mentre li feia vídeos.

El Mariano és un maltractador que vivia a Viladecans

La Susana va morir el 18 de juny del 2019 a Viladecans. Ella era diabètica i va patir una baixa d'insulina mentre estava amb el Mariano, la seva parella, un dentista que, presumtpament, la maltractava. De fet, els seus familiars asseguren que moltes vegades tenia hematomes al cos i signes evidents de maltractament, tot i que ella els negava.

No obstant això, després de mesos patint maltractament, va decidir explicar la veritat a la seva família i va enviar el seu fill, un nen menor d'edat, a casa el seu pare a Ciudad Real, ja que tenia por que el Mariano li fes mal a ell també.

La Susana va patir una crisi diabètica

La gota que va fer vessar el got va ser quan a la Susana li va baixar la insulina i li va demanar al Mariano que li donés una Coca-Cola per contrarestar la baixada de sucre. La reacció d'aquest dentista va ser negar-s'hi i en riure-se'n del seu ull vellut que ell mateix li havia provocat dies abans quan la va apallissar en una discussió.

Mariano dentista mata mujer viladecans susana

Demanen presó permanent revisable per feminicidi / ElCaso

La va gravar despullada i apallissant-la durant cinc hores

Durant aquesta crisi diabètica, el Mariano, en comptes d'ajudar-la, presumptament, la va gravar durant cinc hores com agonitzava: va fer 11 vídeos fins que, finalment, la Susana va acabar morint. Durant aquestes hores de patiment, la va gravar despullada mentre l'apallissava i se'n reia d'ella.

Presó permanent i revisable pel Mariano

"Li va produir a la víctima el patiment més gran possible en una nova demostració del seu menyspreu cap a la Susana per la seva condició de dona, gravant la seva cara i cos en situació d'extrema debilitat, despullada i gairebé morta. També li va pegar cops a la cara, a les costelles i a altres parts del cos", explica l'acusació, que demana presó permanent revisable.