La Juana era una dona de 68 anys que ha mort assassinada a Almeria a mans del seu fill, un jove de 33 anys que la maltractava. L'home ha tingut un atac de cor i ha mort just després de matar a la víctima i la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest tràgic succés. 

Els fets han passat aquest dimecres de matinada en un pis situat al carrer Almedina número 13 d'Almeria. Emergències 112 ha rebut l'alerta cap a les 3:00. Quan han entrat a l'interior del pis, han pogut comprovar que la víctima, de nacionalitat espanyola, estava morta al menjador.

El seu cos presentava signes d'haver patit una mort violenta. Segons les primeres investigacions, tot apunta que el seu fill l'ha matat donant-li un fort cop al cap amb un objecte. Al costat de la víctima hi havia el Juan Miguel, que estava en parada cardiorespiratòria i, malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'assassí ha mort per causes naturals després de matar a la seva mare

Segons la hipòtesi principal, l'home ha mort per causes naturals després d'assassinar la seva mare, de 68 anys. Els agents de la Policia Nacional, hores abans del crim, s'havien desplaçat fins al domicili per intervenir en un problema. No era la primera vegada que ho feien, ja que, presumptament, l'home maltractava la seva mare, que no havia presentat cap denúncia per violència domèstica.

El Juan Miguel tenia problemes d'alcoholisme

El Juan Miguel era cambrer i tenia problemes d'alcoholisme, fet pel qual va estar un temps en un centre de desintoxicació, però el va abandonar per la mort d'un amic seu. Segons explica una veïna de la zona, hores abans de l'assassinat, va veure com el presumpte autor dels fets estava bevent alcohol des de la finestra.

"No podem normalitzar aquest tipus de situacions"

Aquesta veïna també ha explicat que l'home s'havia separat de la seva parella, amb qui tenia una filla en comú i que s'havia mudat a casa la seva mare. "No podem normalitzar aquest tipus de situacions, hem d'estar sempre units i des de l'ajuntament d'Almeria seguirem condemnant qualsevol tipus de violència, sobretot si és cap a les dones", expliquen fonts municipals, que han condemnat aquest parricidi.

La Policia Nacional manté la investigació oberta

La Policia Nacional manté la investigació oberta per esbrinar quin ha estat el mòbil del crim. La hipòtesi principal és que la Juana era víctima de violència domèstica per part del seu propi fill, que la va matar donant-li un fort cop al cap amb un objecte.