Robatori en una botiga de telefonia mòbil a Martorell (Baix Llobregat). Tres joves encaputxats han atracat un establiment de Movistar al carrer Josep Pla aquest dilluns a la tarda, entre les cinc i les sis, segon ha explicat La Vanguardia. Però el més curiós del cas és que ho van fer sense pressa, carregant els materials furtats al cotxe tranquil·lament i, a sobre, no van tenir cap problema ni van enfadar-se en veure com alguns veïns els gravaven amb el mòbil. En el vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, es pot veure com surten del comerç carregats amb bosses mentre deixen el vehicle en una cantonada aparcat al mig del carrer més estret.

Van robar en dues botigues de Martorell

El vídeo que s'ha pogut veure per diverses xarxes socials correspon al segon robatori, però. Els tres homes que amb un Nissan de color negre assaltaven amb calma comerços de telefonia van començar aquest dilluns per una botiga d'Orange. Aquest robatori va produir-se més o menys a la mateixa hora, atès que els dos negocis es troben molt propers i l'únic que van fer els tres joves va ser arrasar primer en un local i després conduir tranquil·lament fins al segon per arrapar tot el que van poder. Segons el mitjà citat, van emportar-se 500 euros en efectiu que havia de la caixa enregistradora en el primer furt i gairebé cent mòbils.

En el segon assalt, ja a Movistar i com es veu en el vídeo, van cridar més l'atenció. Això va fer que molts vianants enregistressin el succés. Els joves van rebentar la porta de vidres amb un matxet per accedir i van amenaçar els treballadors. Però, potser per por a que els empleats d'Orange donessin l'avís de l'assalt que van cometre primer, van fugir de l'última botiga sense robar cap producte ni diners en efectiu. En aquests moments els Mossos d'Esquadra investiguen els fets per identificar els presumptes lladres.