Aquesta matinada quan faltaven pocs minuts per les dues un home ha atacat dues dones al carrer de Pau Claris de Martorell, ferint-les, les dues, de gravetat. Les dues dones han hagut de ser traslladades d’urgència a un centre sanitari, i tot i que no es pateix per la seva vida, estan ferides greus, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Una de les dones ha estat agredida per aquest home amb una ganivetada a la zona del coll. 

L’home, que ha pogut escapar de la zona, ha estat localitzat i detingut per una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos poca estona després. L’home, de 49 anys i nacionalitat marroquina, té diversos antecedents i alhora, a més de les lesions, que podrien ser considerades també un homicidi en grau de temptativa, ha estat detingut per trencament de condemna.

L’arrestat tenia una ordre d’allunyament de la dona que ha rebut la ganivetada al coll, amb qui havia mantingut, anteriorment, una relació sentimental. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell ha obert una investigació per aclarir els fets. L'arrestat, que ha passat la nit a la comissaria, serà entregat al jutge de guàrdia dilluns. 

Apunyalaments i crims masclistes a Catalunya

Aquest nou apunyalament a Catalunya, en aquest cas, segons les primeres informacions policials, vinculat a una agressió masclista, arriba a menys de 48 hores que a Lleida els Mossos haguessin localitzat el cos sense vida d’una dona que des del passat dia 11 estigués desapareguda. La van trobar sense vida al traster de la casa que compartia amb la seva parella, al barri de Balàfia, i va quedar detingut.

Aquesta matinada, a Barcelona, dues persones han estat apunyalades en una baralla a la discoteca Pacha. Segons les primeres informacions policials, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, el clan d’ètnia gitana dels Jodorovich han atacat a uns membres dels Casuals, una de les faccions violentes dels Boixos Nois.