Nova agressió sexual al centre de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte de matinada dos joves, de 20 i 23 anys, que van agredir sexualment una noia al Parc de Sant Pau del Camp, al Raval, del districte de Ciutat Vella, i després li van robar el mòbil. Gràcies a la descripció que va fer la noia de l’aparell, que portava una carcassa de color lila i la targeta de crèdit al seu nom, agents de la policia catalana que patrullaven per la zona van poder-los interceptar i detenir. Després de passar a disposició de la justícia, el jutge de guàrdia n’ha decretat el seu ingrés a presó. Es tracta de dos joves amb 14 i 17 antecedents, tots per robatoris i furts.

Atacada sexualment en un parc de Ciutat Vella

Els fets van passar dissabte de matinada en un parc de Ciutat Vella. Una noia va explicar als Mossos que acabava de patir una agressió sexual per part de dos homes, els quals també li havien sostret el seu telèfon mòbil. L’aparell duia una carcassa lila a l’interior de la qual hi havia la seva targeta de crèdit. Els agents van radiar aquesta informació a través de l’emissora, la qual cosa va permetre relacionar la detenció dels dos homes amb l’agressió sexual i el robatori violent.

A poca distància, agents de la policia catalana van detectar dos homes que corrien a gran velocitat pel carrer i van confirmar que no els seguia ningú. Davant d’aquesta actitud sospitosa, els agents els van aturar i escorcollar. Un d’ells duia un telèfon mòbil que no era de la seva propietat i una targeta de crèdit a nom d’una noia, que va resultar ser la que estava sent atesa per la policia a pocs metres, podent relacionar-los amb l'agressió a la noia. Els fets van passar en una zona molt propera a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella, situada al carrer Nou de la Rambla.

Els dos agressors, a presó

Després d’assistir a la víctima en el lloc dels fets, els agents la van traslladar a un centre mèdic on va ser atesa de les lesions que va patir i alhora, es van detenir els dos joves, de 20 i 23 anys, de qui la policia catalana no n’ha volgut facilitar la nacionalitat. El que sí que ha pogut confirmar ElCaso.cat és que els detinguts són estrangers i tenen antecedents per robatoris i furts a la zona, concretament, 14 i 17 antecedents policials, respectivament. Després de passar a disposició judicial, els detinguts han ingressat a presó.

Els Mossos, en una nota de premsa, sí que han explicat que agents del Grup d’Atenció a la Víctima (GAV) van contactar amb la víctima per ajudar-la, facilitar-li el contacte del Servei de Tractament per a dones víctimes d'agressió sexual i per acompanyar-la en tot allò que necessités durant els pròxims dies, quan haurà de personar-se al jutjat per tal de seguir amb les diligències per l’agressió sexual i el robatori del seu mòbil.