Brutal assalt en una cèntrica plaça d'Amposta (Montsià). Quatre joves van rodejar i apallissar un home d'uns trenta anys, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, a la intersecció Ramon Berenguer IV de la ciutat, a tocar al mercat municipal, per robar-li les seves pertinences. La violència utilitzada pels quatre nois, aquest dissabte al voltant de les onze nit, contrasta amb el que li van sostreure: un telèfon mòbil, xavalla que portava a les butxaques i diversa documentació personal. La víctima va ser empesa i el van llençar al terra. Un cop al sòl, el van agredir donant-li cops per tot el cos sense poder defensar-se. L'atracament va concloure quan els quatre individus van trencar-li la jaqueta i van arreplegar amb tots els efectes personals que portava a sobre.

Aquest succés va ser denunciat per l'home afectat davant dels Mossos d'Esquadra. Va ser per això que els investigadors van començar amb les gestions corresponents i van localitzar i arrestar tres dels quatre presumptes autors dels fets. Eren joves de 20, 26 i 33 anys. Les detencions van portar-se a terme entre els dies 9 i 12 de gener. La policia catalana continua treballant per enxampar el quart individu implicat en el robatori amb violència. D'altra banda, els agents continuen les indagacions per esbrinar si diversos objectes de dubtosa procedència trobats en el domicili d'un dels suposats lladres poden estar relacionats amb altres furts ocorreguts a la zona.

Un dels assaltants ha ingressat a presó

Tot i que encara un dels presumptes culpables continua fugit, els tres detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta aquest dimarts. El magistrat va enviar a la presó a un d'ells, mentre l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs. Respecte el tercer, serà entregat per la seva valoració delictiva a la justícia en les pròximes hores. Així, doncs, el jutge haurà de veure si el deixa lliure i amb càrrecs o també decideix engarjolar-lo com el primer. Els Mossos d'Esquadra treballen per detenir el quart assaltant i manté la investigació oberta