Un pare i el seu fill de 14 anys peguen una pallissa a l'altre dels fills, de 17 anys, per ser gai. "No soporto a los maricones y como mi hermano es maricón le tengo que insultar", ha declarat el menor.

Pallissa al seu germà per ser gai

Dissabte passat, sobre un quart de sis de la tarda, agents de la Policia Nacional va rebre una trucada que alertava d'un cas de violència domèstica en Can Pastilla, una localitat al costat de l'aeroport de Palma de Mallorca.

Segons el relat dels testimonis als agents, un dinar familiar a casa de l'àvia de la família havia desembocat en una agressió homòfoba a un noi de 17 anys. I el pitjor és que els cops i insults provenien del seu pare i el seu germà, de tan sols 14 anys.

Pare i fill peguen el fill gran

Tal com detalla el mitjà Última Hora, els dos germans van començar a discutir per un motiu sense importància. Però van acabar empenyent-se i agredint-se mutualment amb el pal de fregar i l'escombra.

Aeroport Palma de Mallorca

Aeroport de Palma de Mallorca / Creative Commons

El menor dels germans, de 14 anys, va començar a cridar insults de caràcter homòfob al més gran, de 17, mostrant un clar menyspreu envers l'orientació sexual de la víctima. "Eres un maricón de mierda", repetia amb la complicitat del seu pare, de 50 anys.

"Eres un maricón de mierda"

Va ser el progenitor el que va intervenir en la baralla per separar-los, però es va posicionar amb el petit i va començar a colpejar també l'adolescent de forma violenta.

L'àvia va intentar intervenir per frenar l'escalada de violència i la pallissa, ja que les humiliacions i vexacions per l'orientació sexual del jove semblen ser constants en la família.

bandera lgtb Ludovic Bertron

El jove va rebre una pallissa del seu germà de 14 anys i el seu pare, de 50, per ser gai / Ludovic Bertron

De fet, diversos testimonis afirmen que no és la primera vegada que passa un episodi violent amb mòbil homofòbic.

La mateixa àvia va confessar també que no troba normal el tracte que rep el seu net pel simple fet de ser homosexual, tal com detalla el mitjà citat.

L'àvia ha d'intervenir: situació reincident

És per això que feia temps que el proposava al seu net que anés a viure amb ella per poder sortir d'aquesta casa, on la situació és insostenible.

Finalment, i després de la intervenció dels agents, es va detenir els agressors, que es consideren com a presumptes autors de delictes d'odi i de lesions greus.

Delicte de lesions i d'odi: "No soporto a los maricones"

El germà petit, de 14 anys, acusat d'un presumpte delicte d'odi, en la seva declaració policial va dir: "No soporto a los maricones y como mi hermano es maricón le tengo que insultar", revela Última Hora. El noi va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Detenció manilles|esposes / Policia Nacional

Detinguts pare i fill per pegar el germà gran per gai / Europa Press

El Codi Penal reflecteix que seran castigats amb una pena de presó d'un a quatre anys i multa de sis a dotze mesos aquells que públicament fomentin, promoguin o incitin a l'odi, hostilitat, discriminació o violència contra una persona determinada per raó de la seva pertinença orientació o identitat sexual.