Les autoritats novaiorqueses han informat d'un tràgic succés: s'ha trobat el cos sense vida d'una adolescent de 19 anys embolicada amb bosses en una peixateria del centre de Manhattan. Els agents investiguen les causes i circumstàncies del macabre esdeveniment.

Apareix el cadàver d'una jove en una peixateria

La noia va ser trobada el dissabte al 95 South St, al centre de Manhattan. La persona que va trobar la noia, embolicada amb plàstics en un magatzem d'una peixateria, va trucar els serveis d'emergència per socórrer-la. Els agents van provar de reanimar-la però ja era massa tard. 

home mascareta nova york - Efe

Crim a Nova York / EFE

La identitat de la dona encara es desconeix a l'espera de la notificació de la tràgica pèrdua als familiars i les autoritats ja investiguen els fets. 

El metge forense determinarà la causa de la mort mentre la investigació està en curs.

Més Nova York: alliberats després de passar 24 anys a la presó per error

Avui també s'ha viralitzat una notícia provinent de Nova York que tracta de l'alliberament de George Bell, Gary Johnson i Rohan Bolt després de passar 24 anys a la presó per un assassinat que, en última instància, no van cometre. Els tres exreclusos estaven assenyalats d'haver perpetrat un violent assalt amb dues morts a Queens el 1996, una de les víctimes un policia. Però un jutge va determinar que "la Fiscalia va ocultar intencionadament a la defensa informació creïble que apunta a què els responsables del crim van ser d'altres".