La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el passat dissabte un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte d'intent d'homicidi i amenaces. El jove detingut estava discutint amb el seu germà i va intentar matar-lo amb dos ganivets.

Una baralla entre els dos germans

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte al voltant de les 4.00 hores al carrer del Nord de Lleida, una zona allunyada del centre de la ciutat. Un testimoni va alertar la Guàrdia Urbana, que es va desplaçar immediatament al lloc dels fets per l'avís d'una baralla amb possibles ferits per arma blanca.

Presenta ferides en diverses parts del cos

Segons la versió que un testimoni va explicar als agents, dos joves s'estaven barallant a terra i un d'ells duia un ganivet a cada mà. En recriminar-li aquesta acció tan violenta va dir que "era el seu germà i volia matar-lo". Amb tota aquesta informació aportada pel testimoni, la Guàrdia Urbana va acudir al domicili de la víctima i van observar que estava sagnant a causa de les diverses ferides a l'abdomen, avantbraç i pectoral. Una altra patrulla dels agents va iniciar un dispositiu per trobar el germà agressor. Finalment, el van localitzar també amb sang al cap provocada per una ferida.

La Guàrdia Urbana va detenir el suposat agressor, de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i amenaces. La víctima, de 24 anys, va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per ser atesa de les diverses ferides que presentava.

L'agressor ha passat aquest dilluns a disposició judicial. El jutjat de guàrdia de Lleida ha decretat llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars de compareixences periòdiques en el jutjat. La causa es manté oberta per un delicte de lesions.

Més baralles a Lleida

Aquest passat cap de setmana també s'ha denunciat una altra baralla entre un home i una dona a la capital del Segrià, concretament al carrer Parc, al Barri Antic. Els fets van tenir lloc a les 10.30 hores de diumenge i una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser alertada sobre un home ferit amb diversos talls de gravetat en un braç. Poc després va ser traslladat a l'Arnau de Vilanova. Pel que fa a la dona, també va rebre ferides, tot i que de menor consideració. Ara, els agents han obert una investigació per esclarir els motius i no es descarta una detenció d'un dels dos implicats.