S'ha viralitzat el vídeo d'una brutal baralla a plena llum del dia entre un vigilant de seguretat i un home que s'intentava colar a l'estació de Ferrocarrils de Plaça Catalunya. L'usuari s'ha encarat amb el vigilant i l'ha començat a escridassar amb insults racistes. Després, li ha donat un cop de puny i l'ha començat a agredir amb una placa de metall. 

Els fets han passat aquest dijous a les 11:30 a l'estació de Plaça Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat. Tot ha començat quan, presumptament, un home s'ha intentat colar a l'estació i el vigilant de seguretat li ha cridat l'atenció.

S'intenta colar als ferrocarrils i agredeix un vigilant de seguretat

Segons la denúncia del Sindicat de Treballadors de Seguretat, quan el vigilant li ha cridat l'atenció, ha respost amb molta violència: li ha pegat un cop de puny i, al cap de poca estona, l'ha tornat a agredir amb una placa de metall.

Es denuncien mútuament per les agressions de plaça de Catalunya

Fonts policials confirmen a ElCaso.com, que s'han denunciat mútuament pels fets, ja que el vigilant, presumptament, també l'hauria agredit. Quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís, van anar fins al lloc dels fets i van escoltar el testimoni dels dos afectats, que es culpaven l'un a l'altre. No hi ha cap persona detinguda i no es preveu que hi hagi cap arrest. 

Vídeo viral de l'agressió a l'estació de Ferrocarrils de Catalunya

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'usuari que es volia colar el comença a agredir amb la placa. Després, el vigilant respon defensant-se a cops de porra i, immediatament, el jove marxa corrent de l'estació.

Agressió entre un home i un vigilant de seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat a plaça de Catalunya / Xarxes socials

Insults racistes contra el vigilant de seguretat

Segons explica Metrópoli Abierta, en el vídeo viral només es veu una part de l'agressió, però fora de les imatges tots dos s'han agredit mútuament. El vigilant de seguretat del vídeo ha denunciat que el presumpte agressor, a més de pegar-li amb la placa, també li ha dit insults racistes, ja que ell és d'origen sud-americà.

Els vigilants de seguretat demanen poder treballar en condicions òptimes

Des del Sindicat de Treballadors de Seguretat han demanat que es canviïn les condicions dels vigilants de seguretat, ja que moltes vegades han d'actuar individualment en situacions perilloses. També han demanat que els deixin fer servir esprais de defensa personal per poder fer front a situacions com aquestes.