Una jove de 26 anys confessa que ha cremat el cos d'un veí de Barcelona que va desaparèixer en estranyes circumstàncies. Va ser vist per última vegada a Cortegada (Ourense) i els policies pensen que podria tractar-se d'un crim.

El José María és de Barcelona i va desaparèixer a Cortegada

José María R.Z., és un home de 53 anys i veí de Barcelona que va desaparèixer el mes d'agost. Se li va perdre el rastre a Cortegada, un municipi de poc més de 1.000 habitants a prop d'Ourense. La presumpta autora dels fets és Cristina R.V., una noia de 26 anys que viu en aquesta petita localitat.

La Cristina i el José María es van conèixer a través d'una pàgina web de cites. L'home de 53 anys va viatjar fins a Ourense per conèixer la Cristina, que el va anar a buscar a l'aeroport de Vigo per, posteriorment, anar fins a Cortegada on se li va perdre completament la pista.

La Cristina confessa que el va cremar i es va desfer del seu cadàver

Aquest dimarts, la Cristina tenia una entrevista amb el psiquiatre de l'hospital d'Ourense i, de cop i volta, va confessar-li que es va trobar el José María mort a casa seva i que, dels nervis que va sentir en aquell moment, el va cremar amb un líquid inflamable i es va intentar desfer del seu cos llençant les seves restes al riu i enterrant-les. La jove de 26 anys va remarcar-li al metge que ella no el va matar, però per precaució, el psiquiatre va alertar a la Policia, que es va dirigir fins al lloc dels fets i la va detenir.

Troben un peu humà molt a prop de casa de la jove de 26 anys

Immediatament, la Guàrdia Civil va obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. La Cristina els va confessar on havia amagat el seu cadàver i, des de llavors, l'estan buscant. De moment, han trobat un peu humà enterrat molt a prop de casa de la jove de 26 anys i tot apunta que es tracta de les restes del desaparegut, uns fets que encara no han estat 100% corroborats.

Guardia Civil / Wikipedia

Una jove de 26 anys confessa que ha calcinar un home que va desaparèixer el mes d'agost en estranyes circumstàncies en un poble d'Ourense / Viquipèdia

La mare de la víctima va denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra

De fet, va ser la mateixa mare de la víctima qui va posar una denúncia als Mossos d'Esquadra al mes d'agost quan va veure que anaven passant els dies i el seu fill no apareixia. Com que sabia que havia anat a Galícia a conèixer la Cristina, la policia catalana va alertar dels fets a la Guàrdia Civil, que actualment està investigant el cas.

La detinguda assegura que no l'ha assassinat

Tot i que la jove de 26 anys assegura que no l'ha assassinat, els policies no descarten que es tracti d'un homicidi. De moment, les investigacions s'estan centrant a localitzar més parts del cadàver i a analitzar l'ADN per veure si correspon amb el del veí de Barcelona desaparegut en estranyes circumstàncies.