Un jove de 27 anys ha quedat ferit de gravetat i en un estat molt crític després de saltar d'un taxi en marxa per fer un 'simpa', a Barcelona. El jove va saltar mentre el cotxe circulava a una velocitat d'uns 40 quilòmetres per hora per la via Favència, al barri de les Roquetes; la caiguda ha estat a l'altura de l'encreuament amb el carrer de l'Artesania. Arran de la caiguda, el noi ha patit lesions i ferides de gravetat, i per ara continua ingressat en un estat crític a l’Hospital de Sant Pau. El ferit anava acompanyat per un amic en el moment dels fets; l'amic també va saltar del vehicle en marxa per evitar pagar, sense patir ferides. 

L'incident ha ocorregut de matinada perquè els joves volien evitar pagar al taxista

El succés va ocórrer la matinada del passat dissabte, 14 d'agost, prop de dos quarts de sis del matí. Tal com va avançar la periodista Anna Punsí a través de Twitter, els dos joves, dels quals només ha transcendit l'edat del ferit, van agafar un taxi que no tenien intenció de pagar, segons les declaracions del taxista. Quan el vehicle, que circulava a uns 40 quilòmetres per hora aproximadament, estava a l'altura de l'encreuament entre la via Favència i el carrer de l'Artesania, els dos joves van saltar del vehicle en marxa, patint un d'ells una fatal caiguda que l'ha deixat ferit crític i ingressat a Sant Pau. 

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos investiguen els fets

Tot i que no ha transcendit si el taxista ha interposat una denúncia contra els dos joves per aquests fets, Punsí afirma que tant la Guàrdia Urbana de Barcelona com els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest accident.