Busquen dos homes que han protagonitzat un atracament a punta de pistola a un conductor de Cabify de Barcelona. Els presumptes autors dels fets l'han enganyat fent-li creure que volien contractar els seus serveis i, de cop i volta, han tret l'arma i li han robat totes les seves pertinences, tant personals com del cotxe i han fugit a tota velocitat.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets han passat aquest dijous , 11 d'agost, a les 5:00, a l'avinguda d'Icària de la Vila Olímpica, al barri del Poblenou de Barcelona, i la víctima és un conductor de Cabify d'origen pakistanès.

Els atracadors van apuntar al taxista de Barcelona amb una pistola

L'home estava en un semàfor quan se li van apropar dos homes per preguntar-li si estava treballant per contractar els seus serveis. Va ser en aquell moment quan la víctima va abaixar la finestra del taxi i els presumptes atracadors van treure la pistola i el van apuntar. 

Víctima de robatori amb violència i intimidació

La víctima es va quedar completament paralitzada i aterrada i, aprofitant aquest moment d'extrema vulnerabilitat, li van robar totes les seves pertinences i objectes de valor. Segons explica un dels seus companys, li han robat tot. Després d'aquest robatori amb violència i intimidació han marxat del lloc dels fets. Segons confirmen els Mossos d'Esquadra a ElCaso.cat, hi ha una investigació oberta per localitzar els presumptes autors dels fets.

El sector del taxi demana més seguretat i condicions òptimes per treballar

Des del sector del taxi condemnen aquest robatori i han aprofitat l'ocasió per demanar que augmentin les condicions de seguretat dels treballadors per poder donar servei en condicions òptimes, ja que, en els darrers mesos, les agressions i robatoris a taxistes han augmentat

Els Mossos investiguen l'assassinat d'un taxista a Lleida

De fet, els Mossos d'Esquadra estan investigant l'assassinat d'un taxista a Lleida. Segons la hipòtesi principal, l'home va ser víctima d'un robatori i, posteriorment, el van matar a punyalades. Actualment, encara no han detingut el presumpte autor dels fets.

Taxista Barcelona
Busquen els autors d'un atracament a punta de pistola a un taxista de Barcelona: els agressors li han robat totes les seves pertinences / Arxiu

Apunyalat un taxista al mig de la Rambla de Barcelona: els Mossos busquen l'agressor

Fa uns mesos, a Barcelona, també hi va haver una altra agressió a un taxista. El treballador estava a les Rambles i, fruit d'una discussió de trànsit, va començar a discutir amb un ciclista i, de cop i volta, va treure un ganivet i el va començar a apunyalar i, posteriorment, va fugir. L'home va quedar ferit amb pronòstic greu, però, afortunadament, es va poder recuperar.