Nou cas de violència masclista: una jove de 25 anys es troba ferida de molta gravetat després de ser brutalment agredida pel seu exnòvio a Almeria.

Brutal agressió a una dona a l'aeroport d'Almeria

Els fets han passat aquest dissabte a les 7:00 a prop de l'aeroport d'Almeria i tot ha començat quan l'home ha seguit amb el cotxe la víctima, posteriorment ha xocat el seu vehicle amb el de la dona, que ha resultat ferida a causa dels fets.

L'agressor respon a les inicials B.L. i és veí d'Almeria

Posteriorment, l'home, B.L., veí d'Almeria i de nacionalitat espanyola, l'ha tret del cotxe i l'ha començat a apallissar fins que han arribat la Guàrdia Civil i la Policia Local d'Almeria. Al principi, els agents pensaven que es podria tractar d'un incident relacionat amb un accident de trànsit, però al cap de poca estona han descobert que es trobaven amb un presumpte cas de violència masclista.

Ingressada a l'hospital amb un pronòstic molt greu

Immediatament, han traslladat la víctima a l'hospital de Torrecárdenas, on l'han hagut d'operar d'urgències, ja que havia patit una hemorràgia intracranial i una fractura de la mandíbula, fets pels quals perillava la seva vida.

Policia Nacional / Europa Press

Detenen un home per pegar una pallissa a la seva exparella a Almeria deixant-la greument ferida a l'hospital / Europa Press

L'agressor masclista s'entrega a la Policia i el detenen

Mentre traslladaven la víctima a l'hospital, el presumpte agressor masclista es va fugar durant unes hores i els policies el van estar buscant per un cas greu de violència masclista. Al cap d'una estona es va entregar ell mateix a la comissaria de la Policia Nacional d'Almeria, segons avança el diari La Voz de Almería.

Delicte de lesions i de violència de gènere

Els policies de la Unitat d'Atenció a la Família i a la dona han obert una investigació i han detingut el presumpte autor dels fets, que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte de lesions i de violència de gènere. De moment, no han transcendit més dades sobre el presumpte agressor i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Busquen un home per haver assassinat la seva parella a Sabadell

A Catalunya, estan buscant un altre home per un delicte de violència de gènere: el José Paulino, que està en crida i cerca per, presumptament haver assassinat la seva parella en un pis ocupat a Sabadell (Vallès Occidental).

Crimen machista Sabadell

Busquen un home que presumptament ha assassinat la seva parella a Sabadell (Vallès Occidental): si algú l'ha vist, que es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra / Cedida

És un home dominicà que va ser vist per última vegada amb una maleta vermella de grans dimensions. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra, ja que l'estan buscant per aquest homicidi