Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada del passat divendres un noi de 19 anys després que una jove de la mateixa edat li denunciés per una agressió sexual. Segons el relat de la víctima, els fets han tingut lloc prop d'una discoteca del barri de Cappont de Lleida, al mig del carrer després d'una nit de festa.

Agressió en ple carrer

Els agents de la policia catalana van rebre l'avís al voltant de les 5:40 hores del divendres 27 de gener, i es van desplaçar fins a l'avinguda de les Garrigues. Segons ha avançat el diari Segre, la noia els va explicar que un jove amb qui havia coincidit de festa la va obligar a realitzar-li una fel·lació al mig del carrer, a la qual cosa ella es va negar, però la va acabar forçant.

La víctima va identificar el presumpte agressor, qui encara era al lloc, i van procedir amb la seva detenció. El noi va negar l’agressió, afirmant en tot moment que l’acte havia estat consentit. Després de passar per comissaria el van posar a disposició judicial, i ha quedat posat en llibertat després de declarar davant del jutge de guàrdia de Lleida.

Apunyalament mortal a Terrassa

Un home ha mort aquest dissabte a la nit després d’un enfrontament amb navalles a les portes d’un bar de Terrassa. Els implicats eren dos grups de persones que s’havien barallat perquè volien seure a la mateixa taula del local. Després d’una acalorada discussió, els dos grups van sortir al carrer i van començar a agredir-se amb cops de puny fins que algú va treure la primera navalla, la qual cosa va motivar els altres a fer el mateix.

Durant la baralla una persona va ser apunyalada i va morir abans que arribessin els serveis d'emergència. Els sanitaris del SEM que van acudir al lloc van atendre les ferides d'altres cinc persones, i la Policia Municipal de Terrassa va procedir amb la detenció de tres persones acusades d'haver comès l'apunyalament. A hores d'ara la investigació està en mans de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra.