Un enfrontament per una taula ha acabat amb un mort en un bar de Terrassa (Vallès Occidental). Els fets han ocorregut el vespre d’aquest dissabte en un local situat al carrer de Montcada entre dos grups de persones llatinoamericanes que volien seure a la mateixa taula per sopar. L’enfrontament ha tingut lloc a les portes del local, i els implicats han fet servir armes blanques.

A ganivetades per una taula

Els dos grups havien arribat a la mateixa vegada al bar del número 604 del carrer de Montcada, al voltant de les 23:30 hores, i també volien la mateixa taula per sopar. L'enfrontament va començar sent verbal, increpant-se mútuament per veure qui havia arribat primer i, per tant, tenia dret a agafar aquella taula. La discussió, però, va escalar fins al punt d'arribar a la violència física.

Els treballadors del local els van fer fora, i la baralla només es va tornar més violenta. Els membres de tots dos grups van treure les navalles que portaven a sobre, i un d’ells va rebre una punyalada que ha resultat ser mortal. Altres cinc persones han resultat ferides de caràcter més lleu, i no es tem per la seva vida.

sang apunyalament terrassa
Restes de sang a l'exterior del bar de Terrassa on s'ha produït l'apunyalament mortal. / Foto: Gemma Sánchez / ACN

Tres detinguts 

En veure l'aldarull, els cambrers del bar van avisar a la Policia Municipal, els qui van arribar abans que els implicats tinguessin temps per fugir. Amb ells va arribar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els sanitaris van atendre als ferits. Pel que fa a la persona apunyalada, tots els intents per reanimar-la van ser en va, i la víctima va ser declarada morta al lloc dels fets.

Els agents de la municipal van detenir a tres persones com a presumptes responsables de l’apunyalament, i el cas s’ha traslladat als Mossos d’Esquadra; la Divisió d'Investigació Criminal ja ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

Primer crim del cap de setmana a Catalunya

L'apunyalament mortal a Terrassa ha estat el primer crim del cap de setmana a Catalunya, però no l'únic. Aquest diumenge ha mort un home després de ser apallissat brutalment per quatre homes a Vic amb un pal de fusta la matinada del divendres al dissabte. Es va negar a rebre assistència sanitària al lloc dels fets, però dissabte al vespre va trucar als Mossos perquè estava molt malferida. Va ser traslladat a un centre hospitalari, però ja era massa tard i va morir. La policia catalana ha obert una investigació per trobar els agressors.