La Policia Nacional ha detingut a València un home de 53 anys acusat presumptament d'intentar violar i ofegar una dona a la platja de la Malva-rosa, segons ha informat la Prefectura en un comunicat. El detingut també té dos requeriments judicials per ingressar a presó, ambdós per robatoris amb força.

Els fets van ocórrer el passat dimecres, al voltant de les dotze de la nit. Agents de la policia van ser alertats per la Sala del 091 de la platja de la Malva-rosa perquè diversos testimonis havien albirat un home sense roba que es trobava dins l'aigua intentant agredir sexualment una dona.

El detingut va intentar robar un pescador

Els agents, en arribar al lloc dels fets, van localitzar el sospitós rodejat dels usuaris de la platja, que el tenien retingut. La Policia Nacional va esbrinar que poc abans d'agredir la dona havia intentat robar pertinences a un pescador. 

L'home volia penetrar la víctima dins l'aigua

La víctima, que no coneixia de res el seu agressor, estava passant un dia tranquil a la platja. Com és normal en un dia calorós, va decidir banyar-se. De sobte, l'home va arrimar-se a la dona sense roba, la va agarrar amb força i, mentre intentava baixar-li el banyador, li repetia que la penetraria. La víctima va començar a cridar i a demanar auxili. El detingut, en veure-ho, va enfonsar-li el cap davall de l'aigua. Els crits de la dona van alertar un grup de joves que es trobava a la zona i un d'ells va decidir ajudar-la. Pel que fa al sospitós, aquest va intentar escapar, però sense èxit.

Els agents de la Policia Nacional van socórrer la dona i van detenir l'home com a presumpte autor de delictes de robatoris i agressió sexual. A més, segons la policia, l'arrestat compta amb setanta antecedents policials i actualment està a l'espera de passar a disposició judicial.