La Policia Nacional ha detingut un home a Mislata, València, per intentar matar la seva parella i ferir amb un ganivet l’home que la volia auxiliar. Els fets van tenir lloc el passat 17 de gener als voltants de tres quarts de dues del migdia, quan la Sala del 091 va rebre la trucada d’un bar de la localitat alertant d’una baralla entre una parella. Quan els agents van arribar al local, els treballadors tenien retingut un home amb la samarreta plena de sang i que estava molt alterat.

Va intentar matar la seva parella per un atac de gelosia

Segons van explicar als policies, la parella havia començat a discutir al mig del bar. En un moment donat, l’home va agafar un ganivet de grans dimensions que hi havia darrere la barra i va intentar apunyalar la seva parella. La dona es va refugiar als lavabos per por que la pogués acabar matant. Un jove que es trobava al local va anar corrent per intentar ajudar-la i va forcejar amb l’agressor per treure-li l’arma blanca. Ho va aconseguir, però va resultar ferit en una mà.

En quedar desarmat, l’agressor va fugir corrent del bar i un cotxe el va envestir accidentalment quan intentava travessar el carrer. Va ser aleshores, quan els treballadors i els clients del local el van agafar i el van retenir a l’interior del local fins a l’arribada dels agents de la Policia Nacional. L’home, de 38 anys i nacionalitat colombiana, va explicar als policies que volia matar la seva dona per gelosia.

L’individu va ser detingut acusat d’un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa i un altre de maltractaments en l’àmbit familiar. L’arrestat no tenia cap antecedent policial. Abans d’anar a comissaria, se’l va traslladar a un centre sanitari perquè el poguessin atendre de les ferides provocades per l’atropellament durant l’intent de fugida. Després de declarar davant els policies, ha estat posat a disposició judicial.