Els Mossos d'Esquadra han detingut a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) un jove de 27 anys per haver agredit un dels revisors del tren en el qual viatjava. L'incident ha obligat a aturar el ferrocarril durant 40 minuts abans de continuar el seu recorregut. El detingut està acusat d'un delicte de lesions així com d'un altre de danys, ja que, segons ha informat la policia, el jove també hauria trencat a pedrades el vidre d'una màquina expenedora.

Els fets han tingut lloc el passat divendres al voltant de les onze del matí a bord del tren de la línia R12 de Rodalies que efectua el seu trajecte entre l’Hospitalet de Llobregat i Lleida. Per raons que encara es desconeixen, un dels passatgers va començar a insultar i a amenaçar un dels revisors del tren. L’interventor no va poder apaivagar el jove que es va posar molt violent i va agredir-lo amb diverses puntades de peu.

Violència desmesurada

El tren es trobava en aquells moments aturat a l'estació de Bell-lloc d'Urgell, i l'acusat, després d'haver agredit el revisor i deixar-lo tirat a terra, va agafar una pedra i va colpejar les finestres del tren fins a trencar un dels vidres. També va causar danys en una màquina expenedora de bitllets de la mateixa manera. Els passatgers del comboi van trucar a la policia, però van haver d'esperar 25 minuts que arribés una patrulla.

En arribar a l'estació els Mossos van poder detenir el presumpte agressor i el van traslladar a la comissaria de Mollerussa. Al lloc dels fets també es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre l'interventor agredit, que va patir ferides lleus. Amb tot, el tren va estar estacionat a Bell-lloc durant gairebé una hora abans de poder reprendre la marxa i completar el seu recorregut sense cap altre incident. Els passatgers tenien previst arribar a la capital del Segrià cap a les 11:06, però no va ser fins a les dotze del migdia que van poder baixar a l'estació de Lleida.