Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit a Mollerussa, al Pla d’Urgell, dues persones, un pare i un fill, per la seva relació amb l’apunyalament mortal durant una baralla entre dues famílies davant d’un bar del passeig de Beethoven. Els fets es van registrar al voltant de les nou del vespre quan un grup nombrós de persones van iniciar una baralla davant d’aquest bar de Mollerussa. Dues persones van resultar ferides per arma blanca. Tot i que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplegar a la zona i va atendre a les dues víctimes, una d’elles no va poder superar les ferides i va acabar morint. 

Dos detinguts per la baralla mortal

En un primer moment, els Mossos d’Esquadra van detenir una persona i al cap d’una hora es va procedir a la detenció de la segona persona. Els dos, pare i fill, de 62 i 37 anys, van quedar arrestats per un delicte d’homicidi i lesions. També se’ls relaciona amb una segona persona ferida durant la baralla. No es descarten més detinguts. L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Ponent han obert una investigació per aclarir els fets i esbrinar què va motivar la baralla entre aquestes dues famílies d’ètnia gitana enfrontades.

Alhora, per tal d’evitar enfrontaments, habituals quan hi ha aquest tipus de baralles entre aquest tipus de famílies, els Mossos han reforçat la vigilància a la zona, amb equips d’ordre públic.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.