Una família de la ciutat de Port Arthur (Texas, Estats Units) està totalment sorpresa davant les insòlites imatges que les càmeres de seguretat de casa seva van captar el passat divendres u d'abril. Un lladre va entrar a casa seva i, per sorpresa de tothom, després de cometre el robatori, va tenir un gest amb la família a qui va assaltar la casa. 

Les càmeres de vigilància van gravar com un home entrava a la propietat de la família i aquest, després de robar diversos objectes, agafava la màquina de tallar gespa i els arreglava el jardí. L'home es va donar a la fuga just quan la policia va arribar a l'habitatge, i ara els agents han emès una ordre de cerca i crida per tal de detenir-lo. 

Un lladre compromès amb les seves víctimes

És molt comú entre els ciutadans dels Estats Units instal·lar càmeres de vigilància, ja sigui a dins com a fora de la casa. Moltes cases, tot i no tenir aquest sistema, compten amb una petita càmera al timbre que grava tot el que succeeix a la porta d'entrada. És així com, sovint, les persones es troben amb tota mena de situacions estranyes de persones visiblement desestabilitzades davant casa seva; un dels casos més recents va ser el d'un home que anava casa per casa i es quedava mirant fixament el timbre i, fins i tot, arribava a llepar-lo

Les imatges d'aquest cas en qüestió captades per les càmeres de seguretat són insòlites i curioses de veure. En el vídeo de les càmeres exteriors es pot observar com l'home arrossega la màquina de tallar gespa des del garatge fins al jardí davanter i, a altes hores de la nit, comença a moure's amunt i avall pel jardí tallant la gespa. El vídeo no té àudio i no pot escoltar-se res del que passa mentre el lladre fa tasques de jardineria al terreny de les seves víctimes. Els fets van tenir lloc just el Dia dels Innocents, que als Estats Units se celebra l'u d'abril; molta gent creu que el lladre volia gastar una broma a la família després de cometre el robatori, mentre que moltes altres persones sostenen que es tracta d'un lladre que, si bé és cert que roba, s'ha volgut mostrar compromès i fer un gest a les seves víctimes. 

Vídeo del moment en el qual el lladre comença a tallar la gespa del jardí de les seves víctimes / ABC13 Houston

La policia ha emès una ordre de cerca i crida

El lladre va escapar-se en el moment que la policia va arribar al domicili. Segons relaten els agents, el lladre encara estava tallant la gespa quan van arribar i, en veure'ls, va fugir corrent amb la màquina, que va deixar en un carreró. No obstant això, en una publicació de Facebook, els agents expliquen que tenen identificat a l'individu, qui respon al nom de Marcus Renard Hubbard, i que han emès una ordre de cerca i crida per tal de detenir-lo i imputar-lo per delictes de robatori i violació de domicili. Els agents demanen la col·laboració ciutadana per trobar-lo.