La subdirectora d'una presó dels Estats Units i un perillós intern protagonitzen una fuga de pel·lícula. Tots dos estan en crida i cerca i estan catalogats com a persones potencialment perilloses que van armades. Ha sortit a la llum el vídeo del moment exacte de la fuga entre els protagonistes d'aquesta història d'amor impossible.

Els fets van passar la setmana passada en una presó del comtat de Lauderdal, a Alabama, als Estats Units. La directora adjunta del centre penitenciari, Vicky White, mantenia una relació en secret amb Casey Cole White, un perillós delinqüent que estava ingressat en aquesta presó.

Ordre de crida i cerca per localitzar i detenir els dos fugitius

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, la directora adjunta fa entrar al seu amant al cotxe del xèrif, tot seguit puja ella per conduir-lo i, a partir d'aquest moment, se'ls perd completament el rastre. Aquest dilluns han emès una ordre de crida i cerca per localitzar-los com més aviat millor.

Crida i cerca per la directora d'una presó dels Estats Units i un intern que s'han fugat del centre: les càmeres de seguretat mostren el moment exacte dels fets/ Arxiu

Recompensa de 10.000 dòlars  per aportar pistes sobre on s'han amagat

També han difós fotos dels perillosos fugitius i han demanat col·laboració ciutadana per trobar-los com més aviat millor. De fet, han ofert una recompensa econòmica de 10.000 dòlars (que són gairebé 9.500 euros) a les persones que aportin pistes sobre on estan amagats aquests fugitius.

"Estem en xoc, aquesta no és la Vicky que coneixem"

Els companys de feina de la Vicky encara no donen crèdit a la surrealista situació, ja que no imaginaven que la subdirectora fos l'amant del pres i que, per si no fos poc, haguessin protagonitzat aquesta fuga de pel·lícula. "Estem en xoc, aquesta no és la Vicky que coneixem", explica el xèrif encarregat de la investigació.

Fugitivos USA / Archivo
Crida i cerca per la directora d'una presó dels Estats Units i un intern: s'han escapat del centre penitenciari i ofereixen una recompensa econòmica a qui els trobi / Arxiu

La directora es va inventar que el pres tenia una visita als jutjats

Segons expliquen fonts policials, la directora adjunta va dir als agents que havia de portar aquest pres als jutjats per tal que li fessin un informe psicològic per veure si estava en plenes condicions per enfrontar-se a un judici. No obstant això, quan ja havien marxat, van descobrir que no hi havia cap cita programada i va ser llavors quan van saltar totes les alarmes.