Es busca a Joan Pere Madurell, un home de 44 anys de Vic desaparegut des de fa més de 20 dies. Els detalls d’aquesta inquietant desaparició, en un nou capítol de ElCaso Exprés.

 

Els Mossos d’Esquadra de Vic investiguen la desaparició d’un home que el 29 de gener que va ser vist per darrer cop en un bar entre Santa Coloma de Gramenet i Badalona. Aquell dia havia de tornar a Vic, però va enviar un missatge a un company de feina dient que no hi aniria. També va enviar un vídeo a la seva parella, des del bar. Aquella tarda, i ja fa més de 20 dies, va deixar de donar senyal en aquella zona, on es va fer la darrera triangulació del terminal.

Els Mossos, en alerta

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic investiga el cas, que és inquietant, i que fa patir a la família del Joan Pere, però també als Mossos, que no les tenen totes. El desaparegut va estar amb un home que havia acabat de conèixer, però ell tampoc sap on és. L’actitud d’aquest conegut, un tal Oscar, ha posat en alerta els Mossos. Ha canviat de versió i se’l va veure arrencant els cartells de la família del Joan Pere, demanant ajuda per trobar-lo. Inquietant.

ElCaso Exprés

Aquest és un nou capítol d'ElCaso Exprés, una sèrie de programes pensats per xarxes socials, que es poden veure als perfils de TikTok, YouTube, Twitter i Instagram d'ElCaso.cat i ElNacional.cat, que serveixen per explicar, en pocs minuts, casos de la crònica negra de casa nostra. Com la xarxa que compra els productes robats a Barcelona i que els envia al Marroc, els robatoris a punta de pistola de rellotges a la part alta de Barcelona o el cas de l'agressor del metro de Barcelona, el Koudid Souheib.