Un home de 46 anys ha estat detingut pels agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de La Rioja com el presumpte autor de diversos robatoris als sanitaris de l’Hospital de San Pedro de Logronyo. El detingut havia ingressat al centre com a pacient, i mentre li estaven passant consulta va aprofitar per sostreure alguns objectes.

Una de les treballadores de l’hospital va denunciar a la policia que en algun moment del dia li havien robat el telèfon mòbil del despatx. Quan es va adonar que li faltava el telèfon, va provar de trucar-se a si mateixa per si l’havia extraviat per l’habitació. Per algun motiu, el lladre va decidir contestar la trucada, i va acordar amb la víctima que li retornaria el telèfon a canvi d’una quantitat concreta de diners. La dona hi va accedir, i va ser llavors quan va trucar a comissaria, informant del lloc de la quedada.

Pretenia retornar el telèfon a canvi de diners

L’acusat havia assegurat a la víctima que li retornaria el seu telèfon a canvi que ella li pagués 50 euros. La dona en aparença va accedir, però va trucar a la policia per posar-los al corrent de la situació i facilitar l’arrest del lladre. D’aquesta manera, diverses patrulles de seguretat ciutadana es van presentar al lloc que el lladre havia escollit per fer l’intercanvi.

Després d’identificar-lo, la policia va procedir amb la seva detenció i en realitzar-li un escorcoll superficial van trobar el mòbil amagat entre els pantalons i l’abdomen. Durant la revisió de les seves pertinences van trobar també dos parells de sabates que segons va confessar s’havia endut dels vestuaris del mateix hospital. L’acusat va ser traslladat a comissaria i es va poder comprovar que tenia vuit antecedents penals per crims similars, una requisitòria en vigor per un delicte contra el patrimoni i altres dotze requisitòries ja prescrites.

Ingressa en urgències després de robar un desfibril·lador

Un jove de 28 anys va robar un desfibril·lador d'un hospital de Múrcia, però el van enxampar el mateix dia perquè va haver de tornar a urgències hores més tard. I és que el personal sanitari el va reconèixer i van alertar a la policia, els qui van detenir-lo a la mateixa sala d'urgències. Tot i la ràpida detenció, els agents no van poder recuperar el desfibril·lador, una màquina essencial als hospitals per la recuperació del ritme cardíac dels pacients. El jove va passar a disposició judicial i podria passar entre 6 i 18 mesos entre reixes.