El Finley és un nen de 8 anys que està ingressat a l'hospital després de ser brutalment atacat per un grup de taurons a les Bahames. La víctima estava de viatge amb els seus pares en aquestes illes paradisíaques quan van veure un grup de turistes nadant entre taurons, van decidir unir-se i va ser llavors quan van intentar matar-lo i menjar-se'l. 

Finely Downer, del Regne Unit, la setmana passada va anar a passar uns dies de vacances amb els seus pares a les illes Bahames. El que havien de ser uns dies de desconnexió i relax es va acabar convertint en un autèntic infern que gairebé li costa la vida.

Van nedar en una zona plena de taurons

L'infern va començar quan van reservar una excursió per nadar a Compass Cay, al mig del mar, envoltats de taurons i animals típics de la zona. De cop i volta, va veure que hi havia un grup de turistes que estaven nadant entre taurons. El que no sabia era que els estaven alimentant amb sobres de menjar

"Hi havia molta sang i els trossos de la cama li penjaven"

En un moment de distracció dels pares, es van començar a sentir els crits d'auxili del petit. "De cop i volta, vaig sentir un crit de terror i vaig veure desenes de taurons que envoltaven el meu fill. Hi havia molta sang i els trossos de la cama li penjaven", explica el pare de la víctima, que encara no dona crèdit a la tràgica situació.

Finley Downer / The Sun
Finley Downer és un nen de 8 anys que ha estat brutalment atacat per un grup de taurons quan estava de vacances d'estiu amb els seus pares a les illes Bahames / The Sun

"Pare, no vull morir. Pare, no vull anar al cel"

La germana del nen, que també estava allà, afortunadament, es va poder salvar dels atacs, però el petit Finely, no. Tres taurons el van atacar i el van deixar greument ferit. Immediatament, se'l van emportar a l'hospital. Tot i la gravetat de l'atac, el nen estava conscient i, de camí al centre mèdic, li va començar a dir: "Pare, no vull morir. Pare, no vull anar al cel", explica el diari britànic The Sun.

Després de tres hores d'operació, van aconseguir estabilitzar-lo i ell i la seva família van tornar a Kettering, la ciutat d'Anglaterra on viuen. Una setmana després del brutal atac, encara no s'ha recuperat i va amb cadira de rodes. No obstant això, segons el pronòstic dels metges, podrà tornar a caminar.

Contradiccions entre el pare de la víctima i la companyia de les Bahames

El pare del Finley ha explicat als diaris d'Anglaterra que els guies turístics els van dir que el lloc on estaven els taurons era un lloc segur. Tanmateix, des de la companyia asseguren que el Finley i la seva família van començar a nedar per una zona que estava prohibida.