Ithaisa Suárez, la mare de Yéremi Vargas, desaparegut fa 15 anys a Vecindario (Las Palmas), ha denunciat públicament un home que l'ha amenaçat de mort i que fa més de 7 anys que l'assetja inventant-se que és el pare del seu fill. L'assetjament no només és per xarxes socials: també s'ha presentat a casa seva exigint-li una prova de paternitat i que si no se la feia, la mataria a ella i a tota la seva família.

Segons explica ella mateixa en un vídeo de Facebook, fa més de 7 anys que està patint assetjament per part d'un home que assegura que és el pare del Yéremi. De fet, explica que aquest home va viatjar des de Tenerife fins a Canàries per exigir-li la prova de paternitat sota amenaça de mort, no només a ella, sinó a tota la família del Yéremi Vargas.

"No només es va presentar a casa meva, sinó que també va anar a casa el pare del meu fill per dir-li que havia tingut una relació amb ell mentre estava a la presó", explica la dona en el vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Ithaisa Suárez ho ha explicat tot en un vídeo per xarxes socials

Ithaisa Suárez, tot i que ha avisat a la Policia, no ha posat una denúncia formal, ja que no té esperances en què facin res per evitar-ho. "Si no van fer res amb la desaparició del meu fill, per què ho haurien de fer amb aquest home? Diran que està boig i ja està", lamenta la dona.

Antonio Ojeda, el pederasta sospitós de la desaparició de Yéremi Vargas

Ithaisa Suárez ha remarcat que aquest home, que no el coneix de res, no té res a veure amb la desaparició del seu fill i està convençuda que l'autor dels fets és Antonio Ojeda, un pederasta que, s'ha convertit en l'etern sospitós d'aquesta desaparició forçosa que, 15 anys després, encara no s'ha resolt. La mare del Yéremi està convençuda que el seu fill va ser assassinat per l'Antonio, que està en llibertat per falta de proves. 

El Yéremi tenia 7 anys quan va desaparèixer a Vecindario. El març del 2007 estava amb els seus cosins en un descampat molt a prop de casa dels seus avis quan, de cop i volta va desaparèixer. Els veïns de la zona van veure un cotxe de color blanc que marxava a tota velocitat del lloc dels fets i la hipòtesi del segrest va agafar força.

SOS Desaparecidos demana col·laboració per trobar-lo 15 anys després

En el moment de la desaparició, tenia 7 anys, era de complexió prima, tenia els ulls castanys, les ulleres graduades i el cabell curt. Tot i que els investigadors pensen que ha estat assassinat, a SOS Desaparecidos continua figurant com a desaparegut. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112.