Indhira Kalvani va saltar a la fama després de participar el 2009 en l'edició número onze de Gran Hermano, quan tenia 23 anys. El seu caràcter a la casa de Guadalix de la Sierra i la seva polèmica relació amb el també concursant Arturo Requejo la van portar a una curta, però intensa carrera en programes i reality shows de Telecinco. Ara, tretze anys després, als seus 36 anys, la seva vida ha fet un gran gir. Així és ara la concursant que va tirar un got a una altra noia per gelosia.

Indhira Kalvani, la jove que va tirar un got d'aigua en 'Gran Hermano 11'

La jove malaguenya va ser igualment adorada i controvertida entre el públic d'aquell Gran Hermano 11, sobretot per com va marcar l'edició la seva relació amb Arturo Requejo, un altre dels concursants, amb qui es mostrava sense vergonya, fent de la seva relació un tema públic i acompanyat, per descomptat, de drama i alguna anècdota. De fet, van ser els sentiments de la relació els que li van portar a un impuls que li va costar el premi.

Indhira Kalvani / Mediaset

Indhira Kalvani es va fer famosa en 'Gran Hermano 11', d'on la van expulsar per tirar un got d'aigua a Carolina Santos / Mediaset

I és que el seu somni es va veure truncat quan la seva gelosia la va trair i en reacció al flirteig de Carolina Santos amb el seu llavors xicot a la casa de Guadalix de la Sierra, l'Indhira li va tirar a la noia un vas d'aigua que de seguida es va fer viral i que es va convertir en un dels records col·lectius més importants de la història del programa. A més, l'incident va fer que la direcció del programa decidís expulsar la jove del programa contra tot pronòstic, ja que era una de les favorites.

D'escàndols a la casa a vida sana i lluny dels focus

Després de l'aparatosa sortida de Gran Hermano i la seva ruptura amb Arturo Requejo, Kalvani es va convertir en tronista Mujeres, Hombres y Viceversa i va tornar a participar a Gran Hermano: El Reencuentro, on va coincidir una altra vegada amb l'Arturo, que després va tenir una llarga relació amb la cantant Merche -de qui fa poc sortien a la llum els problemes amb Hisenda. I des d'aleshores, va saltar a l'anonimat, d'on no ha volgut sortir mai més. De fet, en les poques entrevistes posteriors a Gran Hermano ja advertia que no volia tornar a la televisió i que volia continuar vivint una vida normal aliena als focus.

Indhira

Després de passar per diversos programes de Telecinco, es va sumir en l'anonimat / Mediaset

De la poca informació que transcendeix, sobretot provinent de les seves xarxes socials, se sap que l'Indhira s'ha convertit en una defensora dels drets animals, segueix una dieta vegetariana i explica als seus seguidors d'Instagram i TikTok el seu dia a dia. Tanmateix, també és més aviat tancada quant a la seva vida personal, i les seves publicacions no permeten esbrinar si en el moment té parella o no, només es pot llegir en la seva biografia d'Instagram -amb més de 18.000 seguidors: "Ni pell, ni plomes, ni pèl. La sostenibilitat és l'únic futur possible. Veggie".

El que sí que es va poder saber després del seu pas pels platós de televisió és que va treballar un temps en una coneguda cadena de menjar ràpid, encara que per poc temps, ja que es va cansar del seu lloc i es va mudar primer al Regne Unit durant dos anys i a Suïssa, on va treballar com a hostessa en una marca de refrescos. Ara, segons La Vanguardia, treballa en una joieria de l'aeroport de Màlaga, la seva ciutat natal i en la qual torna a viure als seus 36 anys.