Un home ha resultat ferit per arma de foc aquest dijous a Calafell, al Baix Penedès. Els fets han tingut lloc al voltant de les quatre de la tarda a la carretera del Vendrell d'aquest municipi de la Costa Daurada. Els professionals sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès aquesta persona al mig del carrer. Per protocol en aquest tipus de casos amb ferides d'arma de foc, els efectius sanitaris han hagut d’avisar els Mossos d’Esquadra davant la negativa del ferit, què es negava a posar-ho en coneixement de les autoritats policials.

La víctima, un home amb un llarg historial delictiu i que acumula 22 antecedents policials, ha rebut un tret a la cuixa. Pel que sembla hauria rebut el tret per darrere i es desconeix qui ha obert foc i és l'autor del tret que ha ferit aquesta persona. La ferida no és d'extrema gravetat i no es tem per la seva vida. Ha estat ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'home es nega a col·laborar amb els Mossos d'Esquadra

Diverses patrulles han acudit fins al lloc després de rebre l'avís per interrogar el ferit. No obstant això, segons ha pogut saber El Caso, l'home ha mostrat una actitud molt negativa des de bon començament i s'ha negat a col·laborar amb els Mossos d'Esquadra. La policia catalana ja ha obert una investigació sobre els fets i intenten esbrinar què ha passat perquè aquest individu tingui una ferida de bala i no vulgui dir res. Totes les hipòtesis estan obertes.