Un home ha estat detingut per maltractar i obligar a prostituir la seva parella al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Víctima i maltractador vivien en un hotel al centre de Barcelona

Els fets han passat aquest dimecres a les 7:00 a l'interior d'un hotel del centre de Barcelona on la víctima i el presumpte maltractador vivien des de feia, aproximadament, uns tres mesos.

Detingut per un delicte de prostitució i un altre de violència de gènere

L'arrestat, presumptament, obligava la seva nòvia a prostituir-se en contra la seva voluntat i la maltractava. Per aquests mateixos motius, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de prostitució i un altre de violència de gènere.

L'explotador sexual i la noia eren parella des de feia 15 anys i la Guàrdia Urbana de Barcelona sospita que ell la maltractava des de feia anys, explica Metrópoli Abierta.

Guardia Urbana Barcelona / Guardia Urbana de Barcelona

Detenen un home per prostituir i maltractar la seva parella al districte de Ciutat Vella de Barcelona / Guàrdia Urbana de Barcelona

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. L'arrestat es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó pels fets.

Un altre succés al districte de Ciutat Vella

Aquest no ha estat l'únic succés al districte de Ciutat Vella de Barcelona i, de fet, els policies han detingut dos homes per violar i retenir una noia en un pis: segons explica la Guàrdia Urbana de Barcelona, la víctima havia quedat amb un amic en un domicili de Ciutat Vella i, quan va arribar al lloc dels fets, va veure que hi havia dos homes i que cap d'ells era la persona amb qui havia quedat.

La van retenir contra la seva voluntat i la van agredir sexualment

Els dos homes, presumptament, la van retenir contra la seva voluntat i la van agredir sexualment. La víctima va poder trucar a la Guàrdia Urbana de Barcelona per demanar auxili i, després d'explicar-ho tot als policies, aquests van detenir els dos presumptes autors dels fets per dos delictes: un de coaccions i un altre d'agressió sexual.

Detinguts per dos delictes: agressió sexual i coaccions

"Has quedat amb ell, no amb els seus amics. Detenim dos homes per un presumpte delicte d'agressió sexual i coaccions al districte de Ciutat Vella. Si ho has patit o  sospites, actua", diu la Guàrdia Urbana de Barcelona al seu compte de Twitter.

Alliberen una menor explotada sexualment a Barcelona

Fa poc més de dues setmanes, van alliberar una noia de 16 anys que era víctima d'explotació sexual a Barcelona: la seva família l'obligava a prostituir-se i, per aquest mateix motiu, van detenir tres familiars i tres "clients" que l'explotaven sexualment. En dies posteriors es van continuar les gestions per a la localització d'altres clients habituals, procedint a la detenció de dos homes més.