Nova agressió sexual a Catalunya: dos homes han estat detinguts per violar una noia al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Violen una dona al districte de Ciutat Vella de Barcelona

Segons explica la Guàrdia Urbana de Barcelona, la víctima havia quedat amb un amic en un pis de Ciutat Vella i, quan va arribar al lloc dels fets, va veure que hi havia dos homes i que cap d'ells era la persona amb qui havia quedat.

Els dos homes, presumptament, la van retenir contra la seva voluntat i la van agredir sexualment. La víctima va poder trucar a la Guàrdia Urbana de Barcelona per demanar auxili i, després d'explicar-ho tot als policies, aquests van detenir els dos presumptes autors dels fets per dos delictes: un de coaccions i un altre d'agressió sexual.

Detinguts per un delicte de coaccions i un altre d'agressió sexual

"Has quedat amb ell, no amb els seus amics. Detenim dos homes per un presumpte delicte d'agressió sexual i coaccions al districte de Ciutat Vella. Si ho has patit o  sospites, actua", diu la Guàrdia Urbana de Barcelona al seu compte de Twitter.

Guàrdia Urbana de Barcelona / ACN

Dos homes han estat detinguts per coaccions i agressió sexual:  presumptament, han violat i retingut una dona en un pis del districte de Ciutat Vella de Barcelona / ACN

Intenten violar una dona al mig del carrer a Castelló d'Empúries

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas de violència sexual a Catalunya en els darrers dies i, aquest dimarts, van detenir un home a Castelló d'Empúries (Alt Empordà) per un presumpte intent d'agressió sexual a una dona al mig del carrer.

Els fets van passar el dilluns a les 22:00 i tot va començar quan el presumpte agressor sexual va abordar la víctima al mig del carrer, la va estirar i va intentar endur-se-la a una zona apartada, però no ho va aconseguir. La dona va poder defensar-se i va fugir  fins a les dependències de la policia per demanar ajuda.

"Aquesta nit s'ha personat a les nostres dependències una dona demanant auxili, ha manifestat que ha pogut escapar d'una agressió sexual, gràcies a la seva capacitat de resistència, s'ha defensat i fugit cap a les nostres dependències. Un cop atesa la víctima, identificat, denunciat i a la ràpida i eficaç intervenció dels nostres companys, s'ha procedit a la seva detenció", explica la Policia Local de Castelló d'Empúries a les xarxes socials.

Condemnen a 8 anys de presó un violador a Blanes

Aquesta setmana també han condemnat un home per una agressió sexual: el violador s'enfronta a 8 anys de presó agredir sexualment una noia i retenir-la durant hores en un pis de Blanes (Selva) la matinada de Cap d'Any del 2015.

La víctima va sortir de festa amb amics i familiars a una discoteca de la població. Quan el local ja havia tancat, es va adonar que no duia la bossa de mà i va intentar tornar-hi a entrar i l'agressor sexual li va dir que estava a casa seva i, un cop van arribar al domicili, aquest la va violar.