Un home ha estat detingut per, presumptament, assassinar a ganivetades un matrimonio en una casa de Brinhuega (Guadalajara). Quan han trobat els cadàvers, aquests estaven freds i, per tant, que els crims no s'haurien comès recentment, uns fets que estan sent investigats per la Guàrdia Civil, que està intentant esbrinar quin ha estat el mòbil del crim.

La macabra troballa ha estat aquest dilluns a la tarda a Brihuega, un municipi de poc més de 2.400 habitants a prop de Guadalajara. Segons avança l'ABC, un matrimoni ha estat assassinat a mans d'un fill en aquesta localitat. De fet, hauria estat ell mateix qui, presumptament, ha alertat a un veí del macabre assassinat.

Un matrimoni de 70 anys amb signes evidents d'haver patit una mort violenta

La casa de les víctimes està situada al carrer Cronista Antonio Pareja Cerrada. Els agents de l'Institut Armat s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que a l'interior del domicili hi havia els cadàvers d'un matrimoni de 70 anys amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

El presumpte assassí és el fill d'una de les víctimes

Presumptament, aquest home va explicar a un veí que havia assassinat al matrimoni a ganivetades i ha estat aquest veí qui ha trucat a Emergències 112 alertant dels fets. El presumpte assassí és el fill d'una de les víctimes, però de moment, no ha transcendit de quina de les dues persones assassinades.

Els cadàvers estaven freds i investigació en mans de la Guàrdia Civil

Els cadàvers estaven freds i això significaria que el crim ja feia estona que s'havia comès, segons explica l'ABC, que també avança que, presumptament, l'assassí ja està detingut, uns fets que la Guàrdia Civil no ha corroborat ni ha desmentit. 

De moment, no ha transcendit quina ha estat la causa dels crims ni tampoc la identitat de l'assassí ni les víctimes. L'Institut Armat té una investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets. 

Guardia Civil recurso / Europa Press
La Guàrdia Civil investiga un assassinat a un matrimoni de 70 anys a Brihuega (Guadalajara): presumptament han mort a mans del fill d'una de les víctimes / Europa Press

El detingut per l'assassinat de la seva parella a Tarancón tenia antecedents masclistes, però el van absoldre

Aquest no ha estat l'únic crim dels darrers dies. La setmana passada, hi va haver un crim masclista a Tarancón, un petit municipi a prop de Conca. La víctima era una dona de 40 anys que ha deixat ordres tres nens petits. El presumpte assassí és el seu marit, que tenia antecedents per violència masclista. La dona l'havia denunciat per maltractament, però en el judici el van absoldre per falta de proves.